Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum

 

Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Programma dinsdag 10 oktober 2017

16.00 uur

Ontvangst in het Auditoriumfoyer van het Rijksmuseum

16.30 uur

Welkom namens de directie van SFN in het Auditorium

17.00 uur

Rondleiding na sluitingstijd Rijksmuseum

18.15 uur

Vertrek naar Brasserie Keyzer

18.30 uur

3-gangen diner bij Brasserie Keyzer

21.00 uur

Verwacht einde

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als u na afloop van het Rijksmuseum mee gaat dineren. Kosten voor het diner bedraagt €65,00 per persoon, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief een 3-gangen diner en dranken uit het Hollands Dranken assortiment (wijnen, bier, mineraalwater en frisdranken). Reserveren is noodzakelijk en kan via de aanmeldlink.

Laat u uiterlijk vrijdag 22 september aanstaande weten of wij op uw komst mogen rekenen? Klik hier  (Ctrl + klikken voor koppeling)om naar het aan- en afmeldingsoverzicht te gaan.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ilse Heerkens, telefoonnummer 06-83597608 of per mail rsvp@signature.nu.

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten bij het Rijksmuseum.  

Met vriendelijke groet,

Directie Springpaarden Fonds Nederland,

Henk Rottinghuis en Jacob Melissen

 

 

Nieuws

Astrid Horn en Bert Romp overleden

In de afgelopen week kregen we berichten van 2 personen die zijdelings bij het SFN betrokken zijn geweest en die nu zijn overleden.

Iceman B SFN en Sleiderink presteren netjes op WK

Lanaken (16 sept. 2018) - De wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden op het domein Zangersheide in het Belgische Lanaken werden het afgelopen weekeinde verreden.

Even rust voor Eloma's Blue SFN

Pesse (19 aug. 2018) - Het zal de komende weken even rustig zijn rond onze schimmel Eloma's Blue SFN.

Sjaak Slederink en Iceman B SFN gekwalificeerd voor het WK

Ermelo (16 aug. 2018) - Op de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden heeft Iceman B SFN onder Sjaak Sleiderink zeer goed gepresteerd.

Iceman B SFN van start in halve finale van de Blom Cup

Pesse (6 aug. 2018) - Maandag 13 augustus gaan op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de KWPN Kampioenschappen echt van start, nadat komende vrijdag de Afstammelingenkeuringen zijn en vrijdag de Tuigpaardendag.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN tweemaal zevende

Mons Ghlin (8 juli 2018) - In het nabij het Belgische Bergen gelegen Mons Ghlin namen Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN deel aan een internationaal CSI2*.

SFN II heeft twee paarden aangekocht

De afgelopen tijd hebben de selecteurs van het SFN II diverse paarden gezien en getest en in twee gevallen hebben zij de directie geadviseerd om tot aankoop over te gaan.

Wout-Jan en Eloma's Blue SFN derde in Eindhovense Derby

Eindhoven (14 mei 2018) - Wout-Jan van der Schans leek als jonge ruiter in de eventinghoefslag van zijn vader Piet te stappen. De ervaringen die hij daarin heeft opgedaan komen hem nog steeds van pas als hij in een Derby-parcours van start gaat.

Nederlands Kampioenschap springen Mierlo

Het Nederlands Kampioenschap voor springruiters begon voor Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN op donderdag met een droomstart. Zenith sprong perfect, er was 100% controle en ze beëindigden deze eerste wedstrijd waarin de gevallen balken werden omgezet in strafseconden foutloos in de snelste tijd.

Dubbeldam en Zenith SFN van start op NK in Mierlo

Pesse (24 april 2018) - Komende donderdag barst in Mierlo weer de strijd los in het Nederlands Kampioenschap springen.