Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben omgedoopt in Forever SFN, hopen we u weer regelmatig te kunnen informeren via onze Nieuwsbrieven. Natuurlijk kunnen we u actueel op de hoogte houden middels onze app voor de certificaathouders en hebben we onze facebookpagina waarop zeer regelmatig filmpjes te zien zijn van onze paarden. Wilt u zich nog aanmelden voor de app stuur dan s.v.p. even een e-mail aan info@melissen.net

 

Jeroen Dubbeldam is het afgelopen weekeinde aan de start gekomen van het internationale twee sterren CH De Wolden in het Drentse Veeningen. Dubbeldam bracht Forever SFN in drie wedstrijden aan de start en bleef evenzovele malen foutloos.

 

Op donderdag werd Forever SFN aan de start gebracht in een wedstrijd in de Bronze Tour met hindernissen tot een hoogte van 1.30m. Op de tweede dag stond er een twee fasen wedstrijd op het programma en ook daarin bleef de zoon van Azteca VDL beide malen foutloos.

 

Jeroen besloot op zaterdag dat er nog een stapje gezet kon worden en ging van start in de Silver Tour in een 1.40m. wedstrijd. Ook nu bleven ze in beide manches foutloos en eindigden als 12de.

 

Op zondag vertelde Jeroen een goed gevoel te hebben gehad in de parcoursen, maar dat de afstemming nog verbetering behoeft. "Nu ik hem pas een week onder het zadel heb ben ik positief, mede omdat Forever SFN geen fout wil maken", vatte hij zijn eerste indruk samen.

 

Het ligt in de bedoeling dat Jeroen ook van start te gaan tijdens het CSI Ommen, dat dit jaar voor de tiende maal wordt gehouden en zal plaatsvinden van 30 juli t/m 4 augustus op de schitterende locatie van de familie Schuttert, die daar hun springstal 'de Driehoek hoeve' hebben gevestigd. Mocht u daar willen kijken bedenk dan even dat het wedstrijdterrein in de buurtschap Stegeren is gelegen, ongeveer 5 kilometer oostelijk van Ommen, richting Hardenberg.

 

Nieuws

Ileanne SFN en High Hopes SFN ook goed op dreef

Kronenberg (3 juli 2020) - Hippisch Centrum De Peelbergen biedt weer volop sport en dus kozen Niels…

Kampioenschappen springen

Hippisch Centrum De Peelbergen is van 6 t/m 9 augustus ook het decor voor de Nederlandse…

Jeroen op dreef met Forever SFN in Lier

Lier (4 juli 2020) -Jeroen Dubbeldam greep de mogelijkheid aan om weer naar een internationale…

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat…

SFN op bezoek bij Sjaak Sleiderink en Iceman B SFN

Pesse (18 mei 2020) - Met ons rondje langs de paarden van het SFN zijn we weer terug bij Sjaak…

Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met…

Dennis van den Brink traint rustig door met Ileanne SFN

Videoproductie door Jan Bert Stevens www.stevens.video / www.jbstevens.nl Pesse (11 mei 2020) - De…

Op bezoek bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN

Pesse (4 mei 2020) - We hebben tijdens onze filmdag ook een bezoek gebracht bij Jeroen Dubbeldam en…