Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben omgedoopt in Forever SFN, hopen we u weer regelmatig te kunnen informeren via onze Nieuwsbrieven. Natuurlijk kunnen we u actueel op de hoogte houden middels onze app voor de certificaathouders en hebben we onze facebookpagina waarop zeer regelmatig filmpjes te zien zijn van onze paarden. Wilt u zich nog aanmelden voor de app stuur dan s.v.p. even een e-mail aan info@melissen.net

 

Jeroen Dubbeldam is het afgelopen weekeinde aan de start gekomen van het internationale twee sterren CH De Wolden in het Drentse Veeningen. Dubbeldam bracht Forever SFN in drie wedstrijden aan de start en bleef evenzovele malen foutloos.

 

Op donderdag werd Forever SFN aan de start gebracht in een wedstrijd in de Bronze Tour met hindernissen tot een hoogte van 1.30m. Op de tweede dag stond er een twee fasen wedstrijd op het programma en ook daarin bleef de zoon van Azteca VDL beide malen foutloos.

 

Jeroen besloot op zaterdag dat er nog een stapje gezet kon worden en ging van start in de Silver Tour in een 1.40m. wedstrijd. Ook nu bleven ze in beide manches foutloos en eindigden als 12de.

 

Op zondag vertelde Jeroen een goed gevoel te hebben gehad in de parcoursen, maar dat de afstemming nog verbetering behoeft. "Nu ik hem pas een week onder het zadel heb ben ik positief, mede omdat Forever SFN geen fout wil maken", vatte hij zijn eerste indruk samen.

 

Het ligt in de bedoeling dat Jeroen ook van start te gaan tijdens het CSI Ommen, dat dit jaar voor de tiende maal wordt gehouden en zal plaatsvinden van 30 juli t/m 4 augustus op de schitterende locatie van de familie Schuttert, die daar hun springstal 'de Driehoek hoeve' hebben gevestigd. Mocht u daar willen kijken bedenk dan even dat het wedstrijdterrein in de buurtschap Stegeren is gelegen, ongeveer 5 kilometer oostelijk van Ommen, richting Hardenberg.

 

Nieuws

Jewel SFN en Iceman B SFN weer in opbouw

Weerselo (23 okt. 2019) - Sjaak Sleiderink is met zijn beide paarden Iceman B SFN en JewelSFN aan…

Jeroen en Forever SFN goed bezig

Weerselo (23 okt. 2019) - Jeroen Dubbeldam en Forever SFN blijven samen volop in training om de…

High Hopes SFN gaat naar Frank Schuttert

Pesse (23 okt. 2019) - Op advies van de selecteurs heeft de directie van het Spring Paardenfonds…

High Hopes SFN komt in Waregem aan de start

(Pesse, 23 september 2019) - Kevin Jochems en High Hopes SFN gaan komend weekeinde van start op het…

Ileanne SFN op WK in actie

(Lanaken, 22 sept. 2019) - Afgelopen weekeinde werd op het domein Zangersheide in Lanaken het…

Iceman B SFN, Juwel SFN en Ileanne SFN

Pesse (4 sept. 2019) -Nadat Sjaak Sleiderink Iceman B SFN en Juwel SFN aan de start had gebracht…

Kevin Jochems weer hersteld

Pesse (4 sept. 2019) - Kevin Jochems is weer hersteld van de val die hij in de tweede manche van de…

Jeroen Dubbeldam en Forever SFN raken steeds meer op elkaar ingespeeld

(Humlikon, 1 sept. 2019) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan een…