Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben omgedoopt in Forever SFN, hopen we u weer regelmatig te kunnen informeren via onze Nieuwsbrieven. Natuurlijk kunnen we u actueel op de hoogte houden middels onze app voor de certificaathouders en hebben we onze facebookpagina waarop zeer regelmatig filmpjes te zien zijn van onze paarden. Wilt u zich nog aanmelden voor de app stuur dan s.v.p. even een e-mail aan info@melissen.net

 

Jeroen Dubbeldam is het afgelopen weekeinde aan de start gekomen van het internationale twee sterren CH De Wolden in het Drentse Veeningen. Dubbeldam bracht Forever SFN in drie wedstrijden aan de start en bleef evenzovele malen foutloos.

 

Op donderdag werd Forever SFN aan de start gebracht in een wedstrijd in de Bronze Tour met hindernissen tot een hoogte van 1.30m. Op de tweede dag stond er een twee fasen wedstrijd op het programma en ook daarin bleef de zoon van Azteca VDL beide malen foutloos.

 

Jeroen besloot op zaterdag dat er nog een stapje gezet kon worden en ging van start in de Silver Tour in een 1.40m. wedstrijd. Ook nu bleven ze in beide manches foutloos en eindigden als 12de.

 

Op zondag vertelde Jeroen een goed gevoel te hebben gehad in de parcoursen, maar dat de afstemming nog verbetering behoeft. "Nu ik hem pas een week onder het zadel heb ben ik positief, mede omdat Forever SFN geen fout wil maken", vatte hij zijn eerste indruk samen.

 

Het ligt in de bedoeling dat Jeroen ook van start te gaan tijdens het CSI Ommen, dat dit jaar voor de tiende maal wordt gehouden en zal plaatsvinden van 30 juli t/m 4 augustus op de schitterende locatie van de familie Schuttert, die daar hun springstal 'de Driehoek hoeve' hebben gevestigd. Mocht u daar willen kijken bedenk dan even dat het wedstrijdterrein in de buurtschap Stegeren is gelegen, ongeveer 5 kilometer oostelijk van Ommen, richting Hardenberg.

 

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…