Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

 

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met 16 absolute topcombinaties. Steeds 2 combinaties streden tegen elkaar en de winnaar ging door.

 

Eric Lamaze met Hickstead, Scott Brash met Hello Sanctos, Ludger Beerbaum met Goldfever, Steve Guerdat met Nino de Buissonnets, Marcus Ehning met Pret à Tout, Rodrigo Pessoa met Baloubet du Rouet en Meredith Michaels Beerbaum met Shutterfly waren de eerste tegenstanders van Jeroen Dubbeldam die hij via het Knock Out systeem wist te verslaan.

 

Aan de andere zijde van de wedstrijd vonden we John Whitaker met Milton, Otto Becker met Dobel's Cento, Nick Skelton met Big Star, Jos Lansink met Cumano, Ian Millar met Big Ben, Hugo Simon met E.T., Paul Schockemöhle met Deister en Raimondo d'Inzeo met Merano.

 

Dit zijn zestien grote namen van combinaties uit het verdere en minder verre verleden. Zoals iedere lijst is ook deze arbitrair, want horen paarden als Halla, Meteor, Simona, Huipil en Jappeloupe ook niet in dit rijtje van absolute toppers thuis? En als we dan toch aan het vergelijken zijn: was Uruguay van Pierro d'Inzeo niet net iets beter dan Merano van zijn broer? Ach, alles is discutabel, maar het lijstje van zestien tot de absolute verbeelding sprekende toppaarden had best 32 paarden lang mogen zijn.

 

De finale in deze virtuele Knock Out ging tussen Nick Skelton op Big Star en Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN. Jeroen zegevierde met een percentage van 64%, wat inhoudt dat op zijn opponent 34% van de stemmen was uitgebracht. Skelton versloeg in de rechtstreekse duels eerst Jos Lansink, daarna Milton, om uiteindelijk het onderspit te delven in de finale.

 

Jeroen had op zijn weg naar de finale eerst Goldfever op achterstand gezet en daarna Hello Santos, om zich via Steve Guerdat te plaatsen voor de eindstreep. Voor de virtuele winnaar is er de eeuwige roem en dat is in deze tijden ook mooi meegenomen!

    

Nieuws

IJsselmuiden was eerste test voor Jeroen met Juwel SFN

IJsselmuiden (8 okt. 2020) - Er is niet heel veel te melden over de SFN paarden. Ze worden rustig…

Sjaak Sleiderink zet punt achter zijn carrière als professioneel ruiter

Deldenerbroek (28 sept. 2020) - In de afgelopen week hebben Sjaak Sleiderink en zijn zakenpartner…

SFN Paarden volop in actie

(13 sept. 2020) - Het afgelopen weekeinde kwam een drietal SFN-paarden in actie.

Jeroen en Forever SFN steeds beter op elkaar ingespeeld

Praag (23 aug. 2020) - Afgelopen weekeinde stond in Praag de eerste Nations Cup wedstrijd in…

Het zat voor het SFN niet mee op de KWPN Kampioenschappen

(19 aug. 2020) -Valkenswaard - Sjaak Sleiderink en Juwel SFN begonnen sterk aan het KWPN…

Jeroen in vorm met Forever SFN

(16 aug.2020) Riesenbeck - Jeroen Dubbeldam nam afgelopen weekeinde met Forever SFN deel aan een…

Bijna 500 jonge springpaarden aan de start van de Blom Cup

Voor de Blom Cup, die op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus wordt verreden op de…

NK springruiters eclatant succes

Kronenberg (9 aug. 2020) -De Nederlandse titelstrijd is voor de springsport en voor de organisatie…