Afscheid van Bert Wassenaar

Pesse (12 april 2021) - Tijdens de vergadering van RvC en directie nam Bert Wassenaar afscheid als lid van de RvC. Voorzitter Johan Lokhorst memoreerde dat Bert Wassenaar vanaf het eerste moment in 2006 betrokken is geweest bij het SFN.

 

"Zijn inbreng binnen de RvC richting directie was altijd positief ondersteunend en Bert had steeds een open oog voor de sportieve waarden waarvoor het SFN in eerste instantie is bedoeld". Daarnaast haalde Lokhorst herinneringen op aan de bezoeken die we als SFN'ers mochten brengen aan het Koninklijk Staldepartement. "Twee bezoeken die bij vele van onze certificaathouders in het geheugen gegrift staan". Daarbij doelde Lokhorst op een bezoek aan het staldepartement in vol bedrijf op de derde dinsdag in september, en vervolgens op een bezoek waarbij onze certificaathouders een meer dan fantastische rondleiding kregen door het complex. "Uit het gegeven dat je ja kon zeggen tegen het lidmaatschap van de RvC proefden wij ook een beetje een koninklijke goedkeuring voor het SFN", aldus Lokhorst.

 

Als dank voor al zijn onbaatzuchtige werkzaamheden heeft Bert Wassenaar een bronzen beeldje van een vrij springend paard ontvangen gemaakt door de Dwingelose beeldhouwer Willem Bezemer.

 

"Naast de mooie woorden van dank die ik tijdens de laatste vergadering mocht ontvangen van Johan wil ik jullie ook langs deze weg hartelijk danken voor de immer plezierige samenwerking en het mooie beeld dat ik als aandenken mocht ontvangen. Waar bij de totstandkoming van het SFN er her en der nog twijfels waren over het concept, heeft het SFN (zowel I als nu II) zich inmiddels ruimschoots bewezen als een waardevolle investeerder in het beschikbaar maken en houden van top springpaarden voor Nederlandse springruiters op het hoogste niveau. Dit kon worden bereikt door de grote inzet en betrokkenheid van de selecteurs, ruiters, certificaathouders en directie en de waardevolle financiële en secretariële ondersteuning, met als belangrijkste opbrengst een prachtig sportief rendement. Het was een genoegen om daar een steentje aan bij te dragen", aldus Bert Wassenaar.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…