Archief 2020

Kerstwens 2020

Datum: 23 december 2020

We hoeven het er bij u niet in te wrijven, maar 2020 is een in alle opzichten bijzonder jaar geweest. Het is niet aan ons om te filosoferen over 'what if … etc.' maar we denken er toch goed aan te doen om u bij te praten over de ontwikkelingen van ons Fonds.

IJsselmuiden was eerste test voor Jeroen met Juwel SFN

Datum: 12 oktober 2020

IJsselmuiden (8 okt. 2020) - Er is niet heel veel te melden over de SFN paarden. Ze worden rustig doorgetraind en af en toe komen ze in actie om ze in vorm te houden.

Sjaak Sleiderink zet punt achter zijn carrière als professioneel ruiter

Datum: 28 september 2020

In de afgelopen week hebben Sjaak Sleiderink en zijn zakenpartner Bas Westerhof de directie van het SFN II laten weten een punt te zetten achter hun spring-, trainings-, en handelsstal.

SFN Paarden volop in actie

Datum: 14 september 2020

Het afgelopen weekeinde kwam een drietal SFN-paarden in actie. 

Jeroen en Forever SFN steeds beter op elkaar ingespeeld

Datum: 24 augustus 2020

Praag (23 aug. 2020) - Afgelopen weekeinde stond in Praag de eerste Nations Cup wedstrijd in West-Europa op het programma, die door het Nederlandse kwartet zeer overtuigend werd gewonnen.

Het zat voor het SFN niet mee op de KWPN Kampioenschappen

Datum: 20 augustus 2020

(19 aug. 2020) -Valkenswaard - Sjaak Sleiderink en Juwel SFN begonnen sterk aan het KWPN  kampioenschap voor zesjarige paarden om de Blom Cup.

Jeroen in vorm met Forever SFN

Datum: 20 augustus 2020

(16 aug.2020) Riesenbeck - Jeroen Dubbeldam nam afgelopen weekeinde met Forever SFN deel aan een CSI2* in het Duitse Riesenbeck.

Bijna 500 jonge springpaarden aan de start van de Blom Cup

Datum: 14 augustus 2020

Voor de Blom Cup, die op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus wordt verreden op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard, zijn bijna 500 paarden aangemeld., onderverdeeld in 114 vierjarigen, 170 vijfjarigen, 128 zesjarigen en 78 zevenjarigen.

NK springruiters eclatant succes

Datum: 10 augustus 2020

Kronenberg (9 aug. 2020) -De Nederlandse titelstrijd is voor de springsport en voor de organisatie een groot succes geworden. Hippisch Centrum De Peelbergen vormde een fantastisch decor voor deze kampioenschappen, dat een deelnemersveld kende van ongekende sterkte.

Blom Cup wedstrijden in Valkenswaard gaan WEL door

Datum: 10 augustus 2020

Ermelo (10 aug. 2020) - De KWPN kampioenschappen voor jonge springpaarden om de Blom Cup, die op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus op de agenda staan, gaan wel door.

Publiek welkom bij Blom Cup - WK Lanaken alsnog afgelast

Datum: 31 juli 2020

Tijdens de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden (de Blom Cup), die van 17 t/m 19 augustus worden verreden op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard is wel publiek welkom, maar men dient zich hiervoor aan te melden.

SFN koopt de vijfjarige Watermill Art SFN

Datum: 31 juli 2020

(31 juli 2020) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft overeenstemming weten te bereiken met Jan Greve (Haaksbergen) over de aankoop van de vijfjarige ruin Watermill Art SFN. In overleg met de selecteurs is besloten om het paard in opleiding te geven aan Tom Martens (Ospel).

Iceman B SFN en Ileanne SFN maken indruk

Datum: 27 juli 2020

Kronenberg (25 juli 2020) - Tijdens wedstrijden voor 7-jarige springpaarden hebben gedurende de drie dagen dat deze wedstrijden werden verreden zowel Iceman B SFN als Ileanne SFN indruk gemaakt.

Corona en kampioenschappen

Datum: 27 juli 2020

Pesse (27 juli 2020) - Het Covid-19 virus blijft de gemoederen bezig houden en er zijn daardoor nog vele zaken onzeker. De vraag is hoe de Nederlandse Kampioenschappen voor springruiters verreden gaan worden. Deze staan nu gepland voor 6 t/m 9 augustus op het Hippisch Centrum De Peelbergen.

Ileanne SFN en High Hopes SFN ook goed op dreef

Datum: 05 juli 2020

Kronenberg (3 juli 2020) - Hippisch Centrum De Peelbergen biedt weer volop sport en dus kozen Niels Kersten en Dennis van den Brink er voor om in de afgelopen week van start te gaan in deze schitterende accommodatie.

Kampioenschappen springen

Datum: 05 juli 2020

Hippisch Centrum De Peelbergen is van 6 t/m 9 augustus ook het decor voor de Nederlandse Kampioenschappen springen. Deze kampioenschappen zouden verreden worden in Mierlo, maar dit evenement moest tijdens de Corona-crisis worden afgelast.

Jeroen op dreef met Forever SFN in Lier

Datum: 05 juli 2020

Lier (4 juli 2020) -Jeroen Dubbeldam greep de mogelijkheid aan om weer naar een internationale wedstrijd te kunnen. Afgelopen weekeinde stond er een CSI2* in het Belgische Lier op het programma en was De Azelhof het decor.

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Datum: 25 mei 2020

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat paardensport oefenspringen onder de geldende regels van de Covid-19-bestrijding gehouden kan worden.

SFN op bezoek bij Sjaak Sleiderink en Iceman B SFN

Datum: 18 mei 2020

Pesse (18 mei 2020) - Met ons rondje langs de paarden van het SFN zijn we weer terug bij Sjaak Sleiderink, die naast Juwel SFN ook Iceman B SFN onder het zadel heeft. Van hen is het laatste filmpje in deze Corona-reeks.

Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

Datum: 18 mei 2020

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met 16 absolute topcombinaties. Steeds 2 combinaties streden tegen elkaar en de winnaar ging door.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…