De strijd om de Blom Cup

Valkenswaard (10 aug. 2021) -Net als vorig jaar werd de Blom Cup, de strijd om de KWPN kampioenschappen voor 4-, 5-, 6- en 7-jarige springpaarden, verreden op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard.

 

Voor het SFN kwam Tom Martens aan de start met Watermill Art SFN. In de openingswedstrijd bleven ze heel gemakkelijk foutloos en maakten zij een meer dan voortreffelijke indruk. In de tweede wedstrijd tikte Watermill Art SFN met zijn achterbenen tegen de achterste paal van de eerste van de driesprong, die prompt viel. Tot dat moment en ook verder in het parcours was Watermill Art SFN niet in de buurt van het hout gekomen. Door dat foutje wisten Tom en Watermill Art SFN zich net niet bij de beste veertig combinaties te rijden die in de finale van start mochten gaan.

 

Jeroen Dubbeldam had met Juwel SFN in dit kampioenschap van start mogen gaan bij de zevenjarigen. Maar omdat Jeroenals trainer van het Israëlische team naar Tokio was geweest en pas op zondag terugkeerde besloot geheel terecht hij om deze wedstrijd aan zich voor bij te laten gaan.

 

Nieuws

Willem Greve stopt als selecteur van het SFN II

(3-1-2022) - Willem Greve, vorig jaar met Zypria S N.O.P. actief bij de Olympische Spelen in Tokio…