Privacy

Privacyverklaring

SFN II Springpaarden Fonds Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

SFN II Springpaarden Fonds Nederland

Ter attentie van de medewerker gegevensbeheer

www.springpaardenfonds.nl

info@melissen.net

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens omdat u betrokken bent bij ons Fonds en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens om u op de hoogte te kunnen houden van informatie over ons aandelenfonds en de daarbij behorende paarden.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SFN II bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

SFN II neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SFN II) tussen zit. 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SFN II en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar ons sturen. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij uw verzoek uitvoeren. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. SFN II wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SFN II neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@melissen.net

 

 

Nieuws

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…

Adreswijziging

Door verhuizing verandert met ingang van 3 april 2023 het postadres van het SFN II.

Iedereen die zich heeft aangemeld is welkom op Jumping Amsterdam

In tegenstelling tot andere jaren hebben we er in 2023 voor gekozen om u uit te nodigen met ons…