Privacy

Privacyverklaring

SFN II Springpaarden Fonds Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

SFN II Springpaarden Fonds Nederland

Ter attentie van de medewerker gegevensbeheer

www.springpaardenfonds.nl

info@melissen.net

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens omdat u betrokken bent bij ons Fonds en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens om u op de hoogte te kunnen houden van informatie over ons aandelenfonds en de daarbij behorende paarden.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SFN II bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

SFN II neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SFN II) tussen zit. 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SFN II en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar ons sturen. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij uw verzoek uitvoeren. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. SFN II wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SFN II neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@melissen.net

 

 

Nieuws

Ileanne SFN verkocht naar de USA

Pesse (5 okt. 2022) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft de schimmelmerrie Ileanne…

Jeroen Dubbeldam weer in het zadel

Pesse (19 sept. 2022) - Jeroen Dubbeldam is hersteld van zijn schouderblessure en gaat binnenkort…

Mister SFN en Hessel Hoekstra naar WK vijfjarigen

Pesse (19 sept. 2022) - Dankzij het veroveren van de titel in het KWPN Kampioenschap voor…

Zege voor High Hopes SFN op De Peelbergen

Kronenberg (18 sept. 2022) - Afgelopen zaterdag was er een zege voor Niels Kersten met High Hopes…

Mister SFN kampioen van de 5-jarigen!

Valkenswaard (31 aug. 2022) - Met een werkelijk onnavolgbare barragerit wisten Hessel Hoekstra en…

Watermill Art SFN ook in tweede ronde indrukwekkend

Valkenswaard (30 aug. 2022) - Ook in de tweede ronde van de KWPN Kampioenschappen voor zevenjarige…

Mister SFN en Hessel Hoekstra door naar finale

Valkenswaard (30 aug. 2022) - Hessel Hoekstra en Mister SFN zijn er in geslaagd om door te dringen…

Eerste dag Blom Cup: Mister SFN en Watermill Art SFN foutloos

Valkenswaard (29-8-2022) - Mister SFN (Grandorado TN x Haarlem)gereden door Hessel Hoekstra, maakte…