Privacy

Privacyverklaring

SFN II Springpaarden Fonds Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

SFN II Springpaarden Fonds Nederland

Ter attentie van de medewerker gegevensbeheer

www.springpaardenfonds.nl

info@melissen.net

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens omdat u betrokken bent bij ons Fonds en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SFN II verwerkt uw persoonsgegevens om u op de hoogte te kunnen houden van informatie over ons aandelenfonds en de daarbij behorende paarden.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SFN II bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

SFN II neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SFN II) tussen zit. 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SFN II en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar ons sturen. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij uw verzoek uitvoeren. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. SFN II wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SFN II neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@melissen.net

 

 

Nieuws

Illeane SFN presteerde goed in Spanje

Pesse (12 april 2019) - In goed overleg tussen de selecteurs is de merrie Illeane SFN mee geweest…

Juwel SFN in actie

Geesteren (12 april 2019) - Afgelopen weekeinde werd in het Overijsselse Geesteren één van de…

In de pijplijn

Pesse (15 april) - In de begin april gehouden Conference Call bleken onze selecteurs weer een paar…

Afscheid van Zenith SFN

Den Bosch (17 maart 2019) - Nadat De Telegraaf een hele pagina wijdde aan het afscheid van Zenith…

Jonge paarden

(18 maart 2019) - Onze jonge paarden Ileanne SFN met Dennis van den Brink en Iceman B SFN en Juwel…

Zenith SFN neemt officieel afscheid bij The Dutch Masters

Zenith SFN van Jeroen Dubbeldam zal zondagmiddag, 17 maart, officieel afscheid nemen van het…

Juwel SFN is de nieuwe aankoop van het Springpaardenfonds

De selecteurs van het Springpaarden Fonds Nederland II hebben onlangs bij de directie de op 20 juni…

Wij wensen u een fijne kerst en een voorspoedig 2019!

De Raad van Commissarissen en de Directie van het Springpaarden Fonds Nederland II wil u graag op…