Een goede kerst, een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2022 gewenst!

Ook in 2021 is uw Fonds doorgegaan op de ingeslagen weg. We kochten in 2021 twee jonge paarden Kadorena SFN (6 jr.) en Mister SFN (5 jr.). Dit lijken goede aanvullingen op ons bestand aan wat jongere paarden: Watermill Art SFN en Juwel SFN zijn beide veelbelovend. We blijven alert en zoeken gestaag door naar uitstekende, veelbelovende jongere paarden. Door de ongekende prijsstijgingen is dat ook passend bij onze beurs.

 

Bij de iets oudere paarden wordt natuurlijk hun potentieel steeds duidelijker. Het SFN hanteert strikte criteria: onze paarden en ruiters moeten mikken op het vertegenwoordigen van Nederland op tenminste landenniveau. Als duidelijk is dat dat niveau niet gehaald gaat worden "selecteren we door". Zo is in 2021 Iceman SFN verkocht en is het mogelijk dat we in 2022 nog wel wat paarden verkopen, maar hopelijk ook wat nieuwe talenten vinden.

 

Het jaar 2021 was ook uitdagend voor onze ruiters. Aan oefenparcoursen geen gebrek, maar echte wedstrijden - en daar moet het gebeuren! - waren te schaars. Veel dank en complimenten aan onze ruiters die de paarden op een - naar omstandigheden - goed ritme  hebben kunnen houden.

 

Het SFN vervult in een sportieve behoefte. Nederlandse toppaarden voor Nederlandse ruiters. Natuurlijk zijn we maar een druppel op de gloeiende plaat, maar deze hippische natie heeft ook kunnen zien dat de bronzen medaille van Maikel van der Vleuten bij de OS in Tokio geweldig enthousiasme teweegbracht. Als we als middelgrote stal, doorselecterend naar de top, daar aan kunnen bijdragen dan mogen we tevreden zijn. We kijken met veel vertrouwen  uit naar de prestaties van onze paarden en ruiters in een onzeker 2022 en we danken u voor uw steun in 2021.

 

We wensen u allen een fijne kerst, een goede jaarwisseling en een in alle opzichten voorspoedig en bovenal gezond 2022. We kijken er naar uit om u weer te kunnen zien rond de concoursvelden, waar we met volle teugen kunnen genieten van de prestaties van onze paarden!

 

Floris Deckers, voorzitter directie SFN II

Jacob Melissen, directeur SFN II

 

Nieuws

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…

Adreswijziging

Door verhuizing verandert met ingang van 3 april 2023 het postadres van het SFN II.

Iedereen die zich heeft aangemeld is welkom op Jumping Amsterdam

In tegenstelling tot andere jaren hebben we er in 2023 voor gekozen om u uit te nodigen met ons…

Kerst- en nieuwjaarswens SNF II

De directie van het SFN II wenst u, mede namens de RvC, een hele fijne Kerst en een in alle…

Jumping Amsterdam 2023

Jumping Amsterdam opent deuren voor SFN II

Ileanne SFN verkocht naar de USA

Pesse (5 okt. 2022) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft de schimmelmerrie Ileanne…

Jeroen Dubbeldam weer in het zadel

Pesse (19 sept. 2022) - Jeroen Dubbeldam is hersteld van zijn schouderblessure en gaat binnenkort…