Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Het SFN op bezoek bij Koninklijk Staldepartement

Van velen van u hebben wij reeds aanmeldingen ontvangen voor de bijeenkomst op 16 oktober op het Koninklijk Staldepartement te Den Haag. Mocht u zich daarvoor nog niet hebben aangemeld, doe dat dan graag zo snel mogelijk. Dat kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief.

Springruiterteam toont karakter in zinderende finale

Barcelona (26 sept. 2015) - De Nederlandse equipe is in de finale van de Furusiyya FEI Nations Cup als derde geëindigd, net achter de Britten. Hoewel beide landen 8 strafpunten hadden was de totaal tijd van de drie beste Britse combinaties net iets beter. België won.

Wout-Jan van der Schans door tijdfoutjes net buiten de barrage

Samorin (27 sept. 2015) - In de Slowaakse stad Samorin vond een internationaal CSI 4* plaats waarin Wout-Jan van der Schans aan de start van de Grote Prijs verscheen met Aquila SFN.

SFN paarden succesvol op eerste Jumping Outdoor Tolbert

Tolbert (26 okt. 2015) - Twee paarden van het SFN kwamen zeer succesvol in actie tijdens de eerste editie van Jumping Outdoor Tolbert. Djumpsina SFN won onder Hester Klompmaker de finale van de klasse Z/ZZ en kreeg als ereprijs een paardentrailer.

SFN maandag 21 september te gast bij Van Liempt Live

Pesse (21 sept. 2015) - Vanavond besteedt het RTL-Z programma "Van Liempt Live" aandacht aan het Springpaarden Fonds Nederland.

Eloma's Blue SFN maakt indruk op WK Lanaken

Lanaken (20 sept. 2015) - Maar liefst 270 combinaties gingen afgelopen donderdag van start in het Wereldkampioenschap voor zesjarige springpaarden op het domein Zangersheide in Lanaken. Onder dit enorme aantal paarden ook de schimmelhengst Eloma's Blue SFN met Wout-Jan van der Schans.

SFN Zenith N.O.P. naar Barcelona

Barcelona (21 sept. 2015) - Komende donderdag gaat in Barcelona om 16.30 uur de finale van start van de Furusiyya FEI Nations Cup. Nederland komt aan de start met het team dat op het EK in Aken de landenwedstrijd wist te winnen.

Jesper Romp en Barista SFN weer op concours

Tubbergen (21 sept. 2015) - Het is een tijdje stil geweest rond Barista SFN met Jesper Romp. Deze aankoop heeft last gehad van een paar blessures die elkaar steeds opvolgden.

Wout-Jan en Aquila SFN terug uit Calgary

Calgary (12 sept. 2015) - Hoewel ze buiten de prijzen bleven hebben Wout-Jan van der Schans en Aquila SFN hebben veel ervaring opgedaan op de terreinen van Spruce Meadows in Calgary.

Dubbeldam naar Barcelona en Van der Schans naar Calgary

Calgary (31 aug. 2015) - Bondscoach Rob Ehrens heeft besloten om SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam op te nemen in zijn team dat eind september van start gaat in de finale van de FEI Furusiyya Nations Cup in Barcelona.