Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. naar Rome

Rome (19 mei) - Komend weekeinde staat in Rome op de Piazza di Siena de derde wedstrijd in het kader van de FEI Nations Cup op het programma en de tweede van vier waarin het Oranje kwartet voor de punten kan strijden.

Tegenslag voor Wout-Jan van der Schans

La Baule (15 mei) -  Wout-Jan van der Schans was geselecteerd door bondscoach Rob Ehrens om mee te gaan naar de eerste wedstrijd in het kader van de FEI Nations Cup wedstrijd waar Nederland punten kon verdienen.

Hester Klompmaker en Djumpsina SFN op gras

Roden (14 mei) - Hester Klompmaker ging op Hemelvaartsdag van start op het traditionele concours voor landelijke ruiters in het Drentse Roden. Voor de schimmelmerrie Djumpsina SFN was het even wennen een wedstrijd op gras te moeten lopen.

Brons voor SFN Zenith N.O.P en 7e plek voor Aquila SFN op NK Mierlo

Mierlo (26 april 2014) - Met twee paarden in de top tien van het Nederlands Kampioenschap springen voor senioren kunnen we uiteindelijk enorm blij zijn, temeer daar er voor de derde ronde begon zelfs nog kansen leken op twee podiumplekken.

Ruben Romp in Mierlo op dreef met Audi's Chuck Blue SFN

Mierlo (25 april 2015) - Ruben Romp bracht in Mierlo Audi's Chuck Blue SFN aan de start van twee kwalificatie wedstrijden voor de Grote Prijs van Mierlo, die op zaterdag werd verreden.

Wout-Jan en Aquila SFN via Hardelot naar Mierlo

Hardelot (19 april 2015) - Afgelopen weekeinde bracht Wout-Jan van der Schans Aquila SFN aan de start van een CSI 3* in het Franse Hardelot.

Ook Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN op weg naar Mierlo

Dinteloord (20 april 2015) -  Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN proberen zich a.s. donderdag en op vrijdag te plaatsen voor de Grote Prijs van Mierlo, die op zaterdag wordt verreden.

Dubbeldam en Van der Schans hebben ieder één ijzer in het vuur

Mierlo (21 april 2015) - Ongeveer zestig combinaties gaan donderdagmiddag om 15.15 uur van start in het Nederlands Kampioenschap springen voor senioren, dat in Mierlo wordt gehouden.

Hester Klompmaker content met Djumpsina SFN

Wierden (19 april 2015) - Hester Klompmaker en Djumpsina SFN namen afgelopen week deel aan een wedstrijd op het mooie grote concours terrein in Wierden, waar de schimmel heel gemakkelijk foutloos rondsprong.

Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. op weg naar Mierlo

Lanaken (12 jan. 2015) - Als voorbereiding op de Nederlandse titelstrijd in Mierlo, die van 23 tot en met 26 april wordt verreden, gingen Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. het afgelopen weekeinde naar het domein Zangersheide in Lanaken waar een CSI 3* op het programma stond.