Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Djumpsina SFN op weg naar KWPN Paardendagen

Veeningen (25 juli 2015) - In het kader van het internationale CH De Wolden in Veeningen stonden er ook rubrieken op het programma voor jonge paarden. In de wedstrijden voor zevenjarigen gingen Djumpsina DSFN en Hester Klompmaker van start.

Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN houden stijgende lijn vast

Hasselt (26 juli 2015) - Afgelopen weekeinde kwamen Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN aan de start van wedstrijden in Hasselt. Donderdag gingen ze van start in een 1.30m. rubriek en op vrijdag in een wedstrijd met een hoogte van 1.35m.

Ook Ferrari SFN op weg naar Ermelo

Veeningen (22 juli 2015) - De organisatie van De Wolden Cup, waarvan de finale op dinsdag na afloop van de CK Drenthe op de terreinen van het internationale CH De Wolden werd verreden, nodigde Ferrari SFN uit voor deelname.

Aquila SFN en Wout-Jan debuteren in Oranje kwartet

Mannheim (17 juli 2015) - Omdat de Europese Kampioenschappen in Aken worden gehouden werd de Duitse landenwedstrijd dit jaar verreden in Mannheim. Naast Aquila SFN en Wout-Jan van der Schans verschenen voor Nederland Johnny Pals, Henk van de Pol en Albert Zoer aan de start.

Bengel SFN en Chantal Regter op het CH De Wolden

Veeningen (19 juli 2015) - Tijdens het internationale CH De Wolden in Veeningen kwamen Bengel SFN en Chantal Regter in actie. In de openingswedstrijd eindigden zij als derde en in de tweede wedstrijd legden zij beslag op de elfde plek.

KWPN/ISAH Kampioenschappen tijdens KWPN Paardendagen

Ermelo (20 juli 2015) - Van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus vinden de KWPN Paardendagen plaats, met daarin opgenomen de strijd om de KWPN Kampioenschappen voor de jonge springpaarden om de ISAH Cup.

Djumpsina SFN en Hester Klompmaker

Tolbert (18 juli 2015) - Afgelopen week namen Hester met Djumpsina SFN deel aan een Z-wedstrijd in Tolbert en sprong daar heel gemakkelijk foutloos.

Wout-Jan op dreef in Arnhem

Arnhem (5 juli 2015) - Op het Nationaal sportcentrum Papendal werd het afgelopen weekeinde Outdoor Gelderland verreden. Wout-Jan van der Schans kwam aan de start met zowel Aquila SFN als met Eloma's Blue SFN.

Djumpsina SFN maakt indruk in Geesteren

Geesteren (28 juni 2015) - Hester Klompmaker en Djumpsina SFN hebben tijdens het CSI Twente in het Overijsselse Geesteren indruk weten te maken.

De laatste hindernis telt ook mee

Geesteren (28 juni 2015) - Dat de laatste hindernis ook meetelt daar kwam Chantal Regter op zondag achter. Zij reed met Bengel SFN full speed naar de laatste hindernis, een hoge steilsprong die in dat parcours gold als de joker (Foutloos er over: dan dubbele punten. Een balk er af, dan resteerden slechts 25 punten als alle hindernissen die daarvoor waren gesprongen intact waren gebleven).