Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Wout-Jan en Aquila SFN via Hardelot naar Mierlo

Hardelot (19 april 2015) - Afgelopen weekeinde bracht Wout-Jan van der Schans Aquila SFN aan de start van een CSI 3* in het Franse Hardelot.

Ook Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN op weg naar Mierlo

Dinteloord (20 april 2015) -  Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN proberen zich a.s. donderdag en op vrijdag te plaatsen voor de Grote Prijs van Mierlo, die op zaterdag wordt verreden.

Dubbeldam en Van der Schans hebben ieder één ijzer in het vuur

Mierlo (21 april 2015) - Ongeveer zestig combinaties gaan donderdagmiddag om 15.15 uur van start in het Nederlands Kampioenschap springen voor senioren, dat in Mierlo wordt gehouden.

Hester Klompmaker content met Djumpsina SFN

Wierden (19 april 2015) - Hester Klompmaker en Djumpsina SFN namen afgelopen week deel aan een wedstrijd op het mooie grote concours terrein in Wierden, waar de schimmel heel gemakkelijk foutloos rondsprong.

Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. op weg naar Mierlo

Lanaken (12 jan. 2015) - Als voorbereiding op de Nederlandse titelstrijd in Mierlo, die van 23 tot en met 26 april wordt verreden, gingen Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. het afgelopen weekeinde naar het domein Zangersheide in Lanaken waar een CSI 3* op het programma stond.

Van der Schans en Aquila SFN

Nijkerk (13 jan. 2015) - Komend weekeinde neemt Wout-Jan van der Schans Aquila SFN mee naar het CSI 3* van Hardelot als voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap in Mierlo.

Ruben Romp en Audi's Chuck Blue SFN boeken progressie in Oliva

Oliva (12 april 2015) - "We hebben de afgelopen weken heel goed kunnen werken in het Spaanse Oliva. In het laatste weekeinde van dit concours heb ik Chuck Blue SFN drie maal gestart.

Gerrit-Jan Swinkels werd over het SFN geïnterviewd door BNR Nieuwsradio

Amsterdam (10 april 2015) - Afgelopen vrijdag werd Gerrit-Jan Swinkels geïnterviewd door BNR Nieuwsradio over het SFN en het SFN II.

Van der Schans en Aquila SFN paradepaardjes van ons Fonds

Lummen (5 april 2015) - Afgelopen weekeinde onderstreepten Wout-Jan van der Schans en Aquila SFN nogmaals de grootse vorm waarin zij momenteel steken door tweede te worden in de Grote Prijs van Lummen.

Dubbeldam en Zenith komend weekeinde naar Zangersheide

Weerselo (7 juni 2015) - In de voorbereiding op de Nederlandse titelstrijd gaan Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. van start in de CSI 3* op het domein Zangersheide.