Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Dubbeldam naar Barcelona en Van der Schans naar Calgary

Calgary (31 aug. 2015) - Bondscoach Rob Ehrens heeft besloten om SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam op te nemen in zijn team dat eind september van start gaat in de finale van de FEI Furusiyya Nations Cup in Barcelona.

Ruben Romp en Chuck Blue SFN

Lastrup (30 aug. 2015) - Ruben Romp en Chuck Blue SFN zijn afgelopen weekeinde van start gegaan in een CSI2* in het Duitse Lastrup. Ze namen deel aan drie wedstrijden.

Van der Schans actief in Műnster

Münster (30 aug. 2015) - Als voorbereiding op zijn trip naar Calgary besloot Wout-Jan van der Schans deel te nemen aan de CSI4* in het Duitse Műnster. Hij koos ervoor om Aquila SFN in de lichtere wedstrijden van start te laten gaan.

Investeerders in het SFN bedankt!

Aken - Allereerst van harte gefeliciteerd met het succes van jullie toppaard en heel hartelijk dank aan alle certificaathouders. Jullie hebben het met elkaar mogelijk gemaakt dat het Springpaarden Fonds Nederland er is gekomen. Daarmee hebben jullie het mogelijk gemaakt dat SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam in de van geschiedenis doordesemde piste van de Aachener Soers voor Nederland hippische geschiedenis met hoofdletters hebben kunnen schrijven! 

SFN Zenith N.O.P. draagt Dubbeldam opnieuw naar dubbel goud

Aken (23 aug. 2015) - Er was onder de 94 deelnemers die van start gingen in de openingswedstrijd van het EK voor springruiters slechts één die na alle vijf rondes van het EK geen springfout had gemaakt: SFN Zenith N.O.P. had alle palen, planken en balken laten liggen.

Chuck Blue SFN op goede weg

Roosendaal (23 aug) - In de schaduw van Aken werd er ook gesprongen in Roosendaal en daar kwamen Ruben Romp en Chuck Blue SFN aan de start.

Verandering in team van Aken

Ermelo (17 aug. 2015) - Harrie Smolders, die met Emerald als reserveruiter mee zou gaan naar de Europese Kampioenschappen in Aken, heeft moeten afzeggen.

Eloma's Blue SFN mist titel op een seconde

Ermelo (13 aug. 2015) -  In de finale van het KWPN Kampioenschap voor zesjarige paarden maakten Eloma's Blue SFN en Wout-Jan van der Schans gedurende de drie omlopen geen enkele fout. Na twee wedstrijden gingen zijn aan de leiding, om die pas in de barrage van de finalewedstrijd uit handen te geven.

Nathalie van der Mei geopereerd

Drachten (16 aug. 2015) - Nathalie van der Mei, de vaste amazone van Ferrari SFN, is afgelopen woensdag in het ziekenhuis van Drachten geopereerd.

Wout-Jan van der Schans en Aquila SFN leveren topprestatie

Dublin (7 aug. 2015) - De Furusiyya FEI Nations Cup is objectief gezien de Super League van de mondiale springsport. Afgelopen vrijdag werd de laatste wedstrijd in deze reeks verreden in Dublin en er kwamen acht landen aan de start met teams van vier ruiters.