Contact

 1. Wilt u meer informatie over Springpaarden Fonds Nederland, vul dan onderstaand contactformulier in.
 2.  

 3. Bericht*
  Vul een bericht in a.u.b.
 4.  

 5. Initialen
  Ongeldige invoer
 6. Voornaam
  Ongeldige invoer
 7. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 8. Achternaam*
  Vul een naam in a.u.b.
 9. Pre titel
  Ongeldige invoer
 10. Post titel
  Ongeldige invoer
 11.  

 12. Telefoon
  Ongeldige invoer
 13. E-mail*
  Vul een e-mailadres in a.u.b.
 14. Adres
  Ongeldige invoer
 15. Postcode
  Ongeldige invoer
 16. Plaats
  Ongeldige invoer
 17.  

 18. Neem over*
  Neem over
    Nieuwe afbeeldingOngeldige invoer
 19.  

Nieuws

Wout-Jan op dreef in Arnhem

Arnhem (5 juli 2015) - Op het Nationaal sportcentrum Papendal werd het afgelopen weekeinde Outdoor Gelderland verreden. Wout-Jan van der Schans kwam aan de start met zowel Aquila SFN als met Eloma's Blue SFN.

Djumpsina SFN maakt indruk in Geesteren

Geesteren (28 juni 2015) - Hester Klompmaker en Djumpsina SFN hebben tijdens het CSI Twente in het Overijsselse Geesteren indruk weten te maken.

De laatste hindernis telt ook mee

Geesteren (28 juni 2015) - Dat de laatste hindernis ook meetelt daar kwam Chantal Regter op zondag achter. Zij reed met Bengel SFN full speed naar de laatste hindernis, een hoge steilsprong die in dat parcours gold als de joker (Foutloos er over: dan dubbele punten. Een balk er af, dan resteerden slechts 25 punten als alle hindernissen die daarvoor waren gesprongen intact waren gebleven).

Wout-Jan en Eloma's Blue

Nijkerk (27 juni 2015) - Wout-Jan van der Schans heeft afgelopen week de schimmelhengst Eloma's Blue SFN aan de start gebracht van een landelijk concours in Bunschoten en daar sprong de hengst dermate goed dat hij komend weekeinde meegaat naar Outdoor Gelderland.

Knokke was niet het concours voor SFN Zenith N.O.P.

Knokke (28 juni 2015) - Het internationale springconcours in Knokke was niet het concours voor Dubbeldam's toppaard SFN Zenith N.O.P.

Werving voor SFN II tijdens CHIO Rotterdam van start gegaan

Rotterdam (19 juni 2015) - De certificaathouders van het SFN die de landenwedstrijd in Rotterdam niet hebben bijgewoond ontvangen binnenkort een brief, waarin de hen de mogelijkheid wordt geboden om ook weer te gaan investeren in het SFN II. Dit SFN II zal een looptijd hebben van 2016 t/m 2026.

Eloma's Blue SFN naar Outdoor Gelderland

(23 juni 2015) -Wout-Jan is van plan om komend weekeinde met Eloma's Blue naar een kleine wedstrijd te gaan, als voorbereiding op de  wedstrijden voor jonge paarden, die tijdens Outdoor Gelderland op het programma staan.

Chuck Blue SFN foutloos in Hagestein

Hagestein (19 juni 2015) - Afgelopen vrijdag was er een concours in Hagestein en daar gingen Ruben Romp en Chuck Blue SFN van start in het Z. Ze reden twee maal foutloos.de controle te werken", vertelde Ruben.

Zat het mee in Rotterdam? Nee, het zat tegen!

Rotterdam (21 juni 2015) - In de sport is soms sprake van een "angstgegner". Voor de Nederlandse ruiters lijkt dat het Rotterdamse CHIO te zijn. In de landenwedstrijd op vrijdag kwam het Nederlandse team helaas niet verder dan de vijfde plek. Dit ondanks dubbele foutloze parcoursen van Gerco Schröder met Cognac Champ Blanc.

Benoeming nieuwe voorzitter van directie SFN

Geachte certificaathouders,

In de vacature die is ontstaan door het overlijden van Gerrit Jan Swinkels is voorzien door de benoeming van Henk Rottinghuis als voorzitter van de directie van het Springpaarden Fonds Nederland.