Actueel

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Datum: 25 mei 2020

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat paardensport(oefen)wedstrijden onder de geldende regels van de Covid-19-bestrijding gehouden kunnen worden.

SFN op bezoek bij Sjaak Sleiderink en Iceman B SFN

Datum: 18 mei 2020

Pesse (18 mei 2020) - Met ons rondje langs de paarden van het SFN zijn we weer terug bij Sjaak Sleiderink, die naast Juwel SFN ook Iceman B SFN onder het zadel heeft. Van hen is het laatste filmpje in deze Corona-reeks.

Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

Datum: 18 mei 2020

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met 16 absolute topcombinaties. Steeds 2 combinaties streden tegen elkaar en de winnaar ging door.

Dennis van den Brink traint rustig door met Ileanne SFN

Datum: 11 mei 2020

Videoproductie door Jan Bert Stevens
www.stevens.video / www.jbstevens.nl

Pesse (11 mei 2020) - De FEI maakte afgelopen week bekend dat de Europese Kampioenschappen in de Olympische disciplines in 2021 niet zullen worden verreden. Dit omdat de datums waarop deze in Boedapest zouden worden verreden wel heel dicht volgen op de Olympische Spelen in Tokyo. Het lijkt er op dat de EK's in de andere hippische disciplines wel doorgang kunnen vinden. Zo werkt het Covid-19 virus ook nog door in de agenda van het komende jaar.

Op bezoek bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN

Datum: 04 mei 2020

Pesse (4 mei 2020) - We hebben tijdens onze filmdag ook een bezoek gebracht bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN.

Filmpjes van Juwel SFN en Willem Greve

Datum: 28 april 2020

Pesse (28 april 2020) - Het zijn moeilijke tijden waarin we ons bevinden en we hopen dat u allen deze Coronacrisis in alle opzichten gezond weet te doorstaan. Zoals de Nederlandse horeca het vreemd vond dat zij tijdens de laatste persconferentie van Rutte niet met name werden genoemd, zo was het ook bevreemdend dat de directeur van de KNHS in zijn column "Anderhalve meter Paardensport" de topsporters van de hippische sport vergat te noemen als zwaar getroffenen.

VIDEO BEELDEN VAN ONZE SFN PAARDEN

Datum: 20 april 2020

Pesse (20 april 2020) - De lockdown treft ons allen en de hippische wereld is daarop geen uitzondering. De hippische topsport neemt ten opzichte van veel andere takken van sport echter wel een uitzonderingspositie in.

Een virtuele springwedstrijd

Datum: 20 april 2020

Als u zou gaan kijken op internet naar @rolex_grand_slam dan is daar een strijd gaande tussen vele top springcombinaties uit heden en verleden. Onder de deelnemers ook Zenith (met weliswaar een foutief gespelde prefix nl SNF ipv SFN).

Jeroen en Forever SFN worden steeds meer een combinatie

Datum: 09 maart 2020

Braunschweig (7 maart 2020) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan het CSI 3* in het Duitse Braunschweig.

Eloma's Blue SFN naar Yannick Janssen van Grunsven

Datum: 20 februari 2020

Pesse (20 febr. 2020) - Zoals wij reeds eerder hebben gemeld in één van onze nieuwsbrieven zijn selecteurs en directie van het SFN II van mening dat de schimmel Eloma's Blue SFN de hoge verwachtingen die we van hem hadden niet wist waar te maken.

Forever SFN op dreef in Offenburg

Datum: 03 februari 2020

Offenburg (2 febr. 2020) - Tijdens het Internationale CSI2* in het Duitse Offenburg ging Jeroen Dubbeldam drie maal van start met Forever SFN.

Juwel SFN goed bezig in Ambt Delden

Datum: 03 februari 2020

Ambt-Delden (1 febr. 2020) - Nadat Sjaak Sleiderink op donderdagavond samen met Willem Greve een clinic had verzorgd op de KWPN hengstenkeuring reed hij op zaterdag Juwel SFN tweemaal heel mooi foutloos in het M.

Iceman B SFN en Juwel SFN maken indruk op KWPN hengstenkeuring

Datum: 03 februari 2020

Den Bosch (30 jan. 2020) - Willem Greve werd door het KWPN benaderd met de vraag of hij op de donderdagavond van de KWPN hengstenkeuring een clinic wilde verzorgen met twee SFN paarden. Dat is de avond waarop vele hengsten in diverse competities met elkaar de strijd aanbinden.

SFN actief op KWPN hengstenkeuring

Datum: 27 januari 2020

Pesse (27 jan. 2020) - Op donderdagavond 30 januari staat er een clinic op het programma van de KWPN Stallion Show 2020, die in de Bossche Brabanthallen wordt gehouden.

Vincent Wouters nader aan u voorgesteld

Datum: 27 januari 2020

Graag willen wij u in deze Nieuwsbrief nader kennis laten maken met het nieuwe lid van de Raad van Commissarissen, Vincent Wouters. Uit onderstaand relaas blijkt dat we in Vincent Wouters een betrokken paardenman hebben gevonden, die op diverse manieren betrokken is bij het paard in brede zin.

Jeroen Dubbeldam met Forever SFN succesvol op Jumping Amsterdam

Datum: 27 januari 2020

Amsterdam (25 jan. 2020) - Jeroen Dubbeldam en Forever SFN gingen tijdens het uitermate succesvol verlopen Jumping Amsterdam drie maal van start in de 1.45m. wedstrijden. In de openingswedstrijd, een twee fasen wedstrijd, bleven ze gemakkelijk foutloos en realiseerden zij een tiende plek.

Ileanne SFN gestart in Nijkerk

Datum: 27 januari 2020

Nijkerk (24 jan. 2020) - Dennis van den Brink heeft Ileanne SFN afgelopen vrijdag tweemaal in de klasse Z aan de start gebracht tijdens wedstrijden in Nijkerk. In de eerste wedstrijd bleef de schimmel gemakkelijk foutloos. In de tweede noteerde de combinatie twee strafpunten voor het overschrijden van de tijd.

Vincent Wouters is lid van de Raad van Commissarissen van het SFN II

Datum: 23 januari 2020

(Pesse, 22 januari 2020) - Het leek de leden van de RvC en de directie van het SFN II een goede zaak om op zoek te gaan naar jongere mensen die te zijner tijd een openvallende plek kunnen gaan opvullen binnen het SFN II.

Geslaagde bijeenkomst op KWPN kantoor

Datum: 23 januari 2020

Ermelo (20 jan. 2020) - De gedachte dat sport met paarden en paardenfokkerij weinig met elkaar te maken werd in een bijeenkomst voor onze certificaathouders op het KWPN kantoor in Ermelo volledig weersproken. Een drietal sprekers toonde aan dat voordat er een veulen geboren wordt er al heel veel werk is verricht.

Jeroen Dubbeldam met Forever SFN aan de start op Jumping Amsterdam

Datum: 22 januari 2020

(Amsterdam, 22 januari 2020) - Jeroen Dubbeldam gaat tijdens Jumping Amsterdam ook van start met Forever SFN. "Hij voelt goed aan, dus neem ik hem mee", aldus Dubbeldam.

Nieuws

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat…

SFN op bezoek bij Sjaak Sleiderink en Iceman B SFN

Pesse (18 mei 2020) - Met ons rondje langs de paarden van het SFN zijn we weer terug bij Sjaak…

Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met…

Dennis van den Brink traint rustig door met Ileanne SFN

Videoproductie door Jan Bert Stevens www.stevens.video / www.jbstevens.nl Pesse (11 mei 2020) - De…

Op bezoek bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN

Pesse (4 mei 2020) - We hebben tijdens onze filmdag ook een bezoek gebracht bij Jeroen Dubbeldam en…

Filmpjes van Juwel SFN en Willem Greve

Pesse (28 april 2020) - Het zijn moeilijke tijden waarin we ons bevinden en we hopen dat u allen…

VIDEO BEELDEN VAN ONZE SFN PAARDEN

Pesse (20 april 2020) - De lockdown treft ons allen en de hippische wereld is daarop geen…

Een virtuele springwedstrijd

Als u zou gaan kijken op internet naar @rolex_grand_slam dan is daar een strijd gaande tussen vele…