Actueel

Jeroen leert Forever SFN steeds beter kennen

Datum: 19 augustus 2019

Donaueschingen (19 aug. 2019) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan het CSI van Donaueschingen. Jeroen bracht Forever tweemaal aan de start en was op de openingsdag in een 1.40m heel gemakkelijk foutloos.

Ileanne SFN heeft zich geplaats voor het WK

Datum: 19 augustus 2019

Ermelo (19 aug. 2019) - De KWPN Kampioenschappen voor 4-, 5-, 6- en 7-jarige springpaarden zijn achter de rug en Ileanne SFN heeft zich daar weten te plaatsen voor het WK Jong Springpaarden, dat van 18 t/m 22 september traditioneel op het domein Zangersheide in Lanaken wordt verreden.

Kevin Jochems en High Hopes SFN niet van start op KWPN Kampioenschappen

Datum: 12 augustus 2019

Pesse (12 aug. 2019) - Kevin Jochems is afgelopen vrijdag tijdens de Nations Cup wedstrijd in het Ierse Dublin met zijn paard Cristello ten val gekomen. Op de 3e hindernis van de driesprong (een oxer) ging de combinatie een halve galopsprong te vroeg weg.

Vier SFN paarden van start in de Blom Cup

Datum: 08 augustus 2019

Ermelo (8 aug. 2019) - Op dinsdag 13 augustus gaan op de terreinen van het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo de KWPN Kampioenschappen van start.

High Hopes SFN van start in Kronenberg

Datum: 08 augustus 2019

Kronenburg (4 aug. 2019) - In de voorbereiding op de KWPN Kampioenschappen voor 7-jarige paarden gingen Kevin Jochems en High Hopes SFN van start op het CSI in Kronenberg.

Jeroen en Forever SFN van start op CH Ommen

Datum: 08 augustus 2019

Stegeren (4 aug. 2019) - Om elkaar beter te leren kennen koos Jeroen Dubbeldam er voor om het Forver SFN van start te gaan op het 3* CSI Ommen.

Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) koopt ook de 7-jarige High Hopes

Datum: 24 juli 2019

Pesse (24 juli 2019) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft met Leon Thijssen overeenstemming bereikt over de aankoop van de 7-jarige ruin High Hopes SFN.

Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

Datum: 22 juli 2019

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben omgedoopt in Forever SFN, hopen we u weer regelmatig te kunnen informeren via onze Nieuwsbrieven. Natuurlijk kunnen we u actueel op de hoogte houden middels onze app voor de certificaathouders en hebben we onze facebookpagina waarop zeer regelmatig filmpjes te zien zijn van onze paarden. Wilt u zich nog aanmelden voor de app stuur dan s.v.p. even een e-mail aan info@melissen.net

Ileanne SFN doet het op CH De Wolden heel netjes

Datum: 22 juli 2019

(Veeningen/22 juli 2019) - De zesjarige Ileanne SFN ging onder Dennis van den Brink van start in de wedstrijden voor zesjarige springpaarden en presteerde netjes. In de openingswedstrijd bleven ze in beide fasen keurig foutloos, net als in de tweede wedstrijd.

Juwel SFN, Ileanne SFN en Iceman SFN goed in vorm

Datum: 22 juli 2019

(22 juli 2019) - Het is even rustig geweest met de Nieuwsbrieven van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II), omdat er weinig te melden viel. De paarden Juwel SFN, Ileanne SFN en Iceman SFN liepen allemaal netjes hun rondjes op kleinere wedstrijden voor vijf- en zesjarige paarden.

SFN II doet nieuwe aankoop

Datum: 06 juli 2019

Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft overeenstemming bereikt met mw. Mirjam Bierings uit het Brabantse Westerhoven over de aankoop van 75% in het paard FFW88 (Effe Wachten). Deze negenjarige zoon van Azteca VDL uit een moeder van Nonstop werd door Rob Heijligers succesvol in de springsport uitgebracht. Fokker van FFW88 is mw. Ied van Breukelen uit het Groningse Kornhorn.

Illeane SFN presteerde goed in Spanje

Datum: 15 april 2019

Pesse (12 april 2019) - In goed overleg tussen de selecteurs is de merrie Illeane SFN mee geweest met Dennis van den Brink naar Spanje, waar dit paard in twee weken tijd meerdere wedstrijden voor jonge paarden kon lopen.

Juwel SFN in actie

Datum: 15 april 2019

Geesteren (12 april 2019) - Afgelopen weekeinde werd in het Overijsselse Geesteren één van de eerste outdoor wedstrijden van het seizoen verreden. Deze wedstrijd, die werd georganiseerd door de Paardensport Vereniging Het Twentse Ros te Albergen, duurde drie dagen en er waren wedstrijden van Bixie t/m ZZ-niveau.

In de pijplijn

Datum: 15 april 2019

Pesse (15 april) - In de begin april gehouden Conference Call bleken onze selecteurs weer een paar talenten te hebben gescout. Getracht wordt om op redelijk korte termijn een datum te prikken om deze 'potentials' nader te bekijken.

Afscheid van Zenith SFN

Datum: 18 maart 2019

Den Bosch (17 maart 2019) - Nadat De Telegraaf een hele pagina wijdde aan het afscheid van Zenith SFN besteedde ook Omroep Max op donderdag gedurende ruim zes minuten middels een interview met Jeroen Dubbeldam aandacht aan dit afscheid. Zowel de pagina in De Telegraaf als het TV0interview vindt u op de Facebookpagina van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II).

Jonge paarden

Datum: 18 maart 2019

(18 maart 2019) - Onze jonge paarden Ileanne SFN met Dennis van den Brink en Iceman B SFN en Juwel SFN met Sjaak Sleiderink worden rustig opgeleid voor het grotere werk. Er zijn inmiddels al diverse 'oefenparcoursjes' gereden en dat lijkt allemaal veelbelovend.

Zenith SFN neemt officieel afscheid bij The Dutch Masters

Datum: 06 februari 2019

Zenith SFN van Jeroen Dubbeldam zal zondagmiddag, 17 maart, officieel afscheid nemen van het publiek in de Brabanthallen tijdens The Dutch Masters. De 15-jarige KWPN ruin zal dan voor het laatst op een groot evenement te zien zijn. In een bijzondere ceremonie wordt teruggekeken op de prachtige carrière van Zenith samen met de mensen die hier een grote rol in hebben gespeeld.

Juwel SFN is de nieuwe aankoop van het Springpaardenfonds

Datum: 22 januari 2019

De selecteurs van het Springpaarden Fonds Nederland II hebben onlangs bij de directie de op 20 juni vijf jaar wordende merrie Juwel voorgedragen om aan te kopen.

Wij wensen u een fijne kerst en een voorspoedig 2019!

Datum: 24 december 2018

De Raad van Commissarissen en de Directie van het Springpaarden Fonds Nederland II wil u graag op deze dag voor kerst nog verblijden met een laatste nieuwsbrief van dit jaar.

Astrid Horn en Bert Romp overleden

Datum: 09 oktober 2018

In de afgelopen week kregen we berichten van 2 personen die zijdelings bij het SFN betrokken zijn geweest en die nu zijn overleden.

Nieuws

Jeroen leert Forever SFN steeds beter kennen

Donaueschingen (19 aug. 2019) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan…

Ileanne SFN heeft zich geplaats voor het WK

Ermelo (19 aug. 2019) - De KWPN Kampioenschappen voor 4-, 5-, 6- en 7-jarige springpaarden zijn…

Kevin Jochems en High Hopes SFN niet van start op KWPN Kampioenschappen

Pesse (12 aug. 2019) - Kevin Jochems is afgelopen vrijdag tijdens de Nations Cup wedstrijd in het…

Vier SFN paarden van start in de Blom Cup

Ermelo (8 aug. 2019) - Op dinsdag 13 augustus gaan op de terreinen van het Nationaal Hippisch…

High Hopes SFN van start in Kronenberg

Kronenburg (4 aug. 2019) - In de voorbereiding op de KWPN Kampioenschappen voor 7-jarige paarden…

Jeroen en Forever SFN van start op CH Ommen

Stegeren (4 aug. 2019) - Om elkaar beter te leren kennen koos Jeroen Dubbeldam er voor om het…

Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) koopt ook de 7-jarige High Hopes

Pesse (24 juli 2019) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft met Leon Thijssen…

Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben…