Actueel

Publiek welkom bij Blom Cup - WK Lanaken alsnog afgelast

Datum: 31 juli 2020

Tijdens de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden (de Blom Cup), die van 17 t/m 19 augustus worden verreden op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard is wel publiek welkom, maar men dient zich hiervoor aan te melden.

SFN koopt de vijfjarige Watermill Art SFN

Datum: 31 juli 2020

(31 juli 2020) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft overeenstemming weten te bereiken met Jan Greve (Haaksbergen) over de aankoop van de vijfjarige ruin Watermill Art SFN. In overleg met de selecteurs is besloten om het paard in opleiding te geven aan Tom Martens (Ospel).

Iceman B SFN en Ileanne SFN maken indruk

Datum: 27 juli 2020

Kronenberg (25 juli 2020) - Tijdens wedstrijden voor 7-jarige springpaarden hebben gedurende de drie dagen dat deze wedstrijden werden verreden zowel Iceman B SFN als Ileanne SFN indruk gemaakt.

Corona en kampioenschappen

Datum: 27 juli 2020

Pesse (27 juli 2020) - Het Covid-19 virus blijft de gemoederen bezig houden en er zijn daardoor nog vele zaken onzeker. De vraag is hoe de Nederlandse Kampioenschappen voor springruiters verreden gaan worden. Deze staan nu gepland voor 6 t/m 9 augustus op het Hippisch Centrum De Peelbergen.

Ileanne SFN en High Hopes SFN ook goed op dreef

Datum: 05 juli 2020

Kronenberg (3 juli 2020) - Hippisch Centrum De Peelbergen biedt weer volop sport en dus kozen Niels Kersten en Dennis van den Brink er voor om in de afgelopen week van start te gaan in deze schitterende accommodatie.

Kampioenschappen springen

Datum: 05 juli 2020

Hippisch Centrum De Peelbergen is van 6 t/m 9 augustus ook het decor voor de Nederlandse Kampioenschappen springen. Deze kampioenschappen zouden verreden worden in Mierlo, maar dit evenement moest tijdens de Corona-crisis worden afgelast.

Jeroen op dreef met Forever SFN in Lier

Datum: 05 juli 2020

Lier (4 juli 2020) -Jeroen Dubbeldam greep de mogelijkheid aan om weer naar een internationale wedstrijd te kunnen. Afgelopen weekeinde stond er een CSI2* in het Belgische Lier op het programma en was De Azelhof het decor.

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Datum: 25 mei 2020

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat paardensport oefenspringen onder de geldende regels van de Covid-19-bestrijding gehouden kan worden.

SFN op bezoek bij Sjaak Sleiderink en Iceman B SFN

Datum: 18 mei 2020

Pesse (18 mei 2020) - Met ons rondje langs de paarden van het SFN zijn we weer terug bij Sjaak Sleiderink, die naast Juwel SFN ook Iceman B SFN onder het zadel heeft. Van hen is het laatste filmpje in deze Corona-reeks.

Toch nog een zege voor Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN

Datum: 18 mei 2020

Nu de wedstrijden stil liggen is er door Rolex een virtueel Knock Out springparcours verreden, met 16 absolute topcombinaties. Steeds 2 combinaties streden tegen elkaar en de winnaar ging door.

Dennis van den Brink traint rustig door met Ileanne SFN

Datum: 11 mei 2020

Videoproductie door Jan Bert Stevens
www.stevens.video / www.jbstevens.nl

Pesse (11 mei 2020) - De FEI maakte afgelopen week bekend dat de Europese Kampioenschappen in de Olympische disciplines in 2021 niet zullen worden verreden. Dit omdat de datums waarop deze in Boedapest zouden worden verreden wel heel dicht volgen op de Olympische Spelen in Tokyo. Het lijkt er op dat de EK's in de andere hippische disciplines wel doorgang kunnen vinden. Zo werkt het Covid-19 virus ook nog door in de agenda van het komende jaar.

Op bezoek bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN

Datum: 04 mei 2020

Pesse (4 mei 2020) - We hebben tijdens onze filmdag ook een bezoek gebracht bij Jeroen Dubbeldam en Forever SFN.

Filmpjes van Juwel SFN en Willem Greve

Datum: 28 april 2020

Pesse (28 april 2020) - Het zijn moeilijke tijden waarin we ons bevinden en we hopen dat u allen deze Coronacrisis in alle opzichten gezond weet te doorstaan. Zoals de Nederlandse horeca het vreemd vond dat zij tijdens de laatste persconferentie van Rutte niet met name werden genoemd, zo was het ook bevreemdend dat de directeur van de KNHS in zijn column "Anderhalve meter Paardensport" de topsporters van de hippische sport vergat te noemen als zwaar getroffenen.

VIDEO BEELDEN VAN ONZE SFN PAARDEN

Datum: 20 april 2020

Pesse (20 april 2020) - De lockdown treft ons allen en de hippische wereld is daarop geen uitzondering. De hippische topsport neemt ten opzichte van veel andere takken van sport echter wel een uitzonderingspositie in.

Een virtuele springwedstrijd

Datum: 20 april 2020

Als u zou gaan kijken op internet naar @rolex_grand_slam dan is daar een strijd gaande tussen vele top springcombinaties uit heden en verleden. Onder de deelnemers ook Zenith (met weliswaar een foutief gespelde prefix nl SNF ipv SFN).

Jeroen en Forever SFN worden steeds meer een combinatie

Datum: 09 maart 2020

Braunschweig (7 maart 2020) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan het CSI 3* in het Duitse Braunschweig.

Eloma's Blue SFN naar Yannick Janssen van Grunsven

Datum: 20 februari 2020

Pesse (20 febr. 2020) - Zoals wij reeds eerder hebben gemeld in één van onze nieuwsbrieven zijn selecteurs en directie van het SFN II van mening dat de schimmel Eloma's Blue SFN de hoge verwachtingen die we van hem hadden niet wist waar te maken.

Forever SFN op dreef in Offenburg

Datum: 03 februari 2020

Offenburg (2 febr. 2020) - Tijdens het Internationale CSI2* in het Duitse Offenburg ging Jeroen Dubbeldam drie maal van start met Forever SFN.

Juwel SFN goed bezig in Ambt Delden

Datum: 03 februari 2020

Ambt-Delden (1 febr. 2020) - Nadat Sjaak Sleiderink op donderdagavond samen met Willem Greve een clinic had verzorgd op de KWPN hengstenkeuring reed hij op zaterdag Juwel SFN tweemaal heel mooi foutloos in het M.

Iceman B SFN en Juwel SFN maken indruk op KWPN hengstenkeuring

Datum: 03 februari 2020

Den Bosch (30 jan. 2020) - Willem Greve werd door het KWPN benaderd met de vraag of hij op de donderdagavond van de KWPN hengstenkeuring een clinic wilde verzorgen met twee SFN paarden. Dat is de avond waarop vele hengsten in diverse competities met elkaar de strijd aanbinden.

Nieuws

Publiek welkom bij Blom Cup - WK Lanaken alsnog afgelast

Tijdens de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden (de Blom Cup), die van 17 t/m 19 augustus…

SFN koopt de vijfjarige Watermill Art SFN

(31 juli 2020) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft overeenstemming weten te bereiken…

Iceman B SFN en Ileanne SFN maken indruk

Kronenberg (25 juli 2020) - Tijdens wedstrijden voor 7-jarige springpaarden hebben gedurende de…

Corona en kampioenschappen

Pesse (27 juli 2020) - Het Covid-19 virus blijft de gemoederen bezig houden en er zijn daardoor nog…

Ileanne SFN en High Hopes SFN ook goed op dreef

Kronenberg (3 juli 2020) - Hippisch Centrum De Peelbergen biedt weer volop sport en dus kozen Niels…

Kampioenschappen springen

Hippisch Centrum De Peelbergen is van 6 t/m 9 augustus ook het decor voor de Nederlandse…

Jeroen op dreef met Forever SFN in Lier

Lier (4 juli 2020) -Jeroen Dubbeldam greep de mogelijkheid aan om weer naar een internationale…

Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat…