Actueel

Super 1.55m ritten voor Forever SFN in Rome

Datum: 31 mei 2021

Rome (29 mei 2021) - Het afgelopen weekeinde was de schitterende met pijnbomen omgeven piste Piazza di Siena in het park van de Villa Borghese het decor van het CHIO.

Dennis van den Brink en Ileanne SFN rijden zich in de kijker

Datum: 25 mei 2021

Kronenberg (23 mei 2021) - Afgelopen weekeinde wisten Dennis van den Brink en Ileanne SFN zich in de kijker te rijden tijdens een drietal wedstrijden op CSI2* niveau in De Peelbergen.

Reis naar landenwedstrijd EK springruiters

Datum: 25 mei 2021

Pesse (25 mei 2021) - In één van onze vorige nieuwsbrieven hebben wij melding gemaakt van ons voornemen om een reis voor onze certificaathouders te organiseren naar de twee dagen durende landenwedstrijd tijdens het EK voor springruiters in Riesenbeck.

Tom Martens en Watermill Art SFN werken rustig door

Datum: 17 mei 2021

Kronenberg (13 mei 2021) - Eenzelfde compliment als we gaven aan de mensen van Exloo moeten we zeker ook geven aan allen die bij het schitterende Hippisch Centrum De Peelbergen betrokken zijn.

Dubbeldam met Juwel SFN goed bezig op CSI Exloo

Datum: 17 mei 2021

Exloo (14 mei 2021) - Er worden gelukkig weer wedstrijden georganiseerd en het past ruiters en eigenaren respect te hebben voor de mensen die nu middels het organiseren van wedstrijden hun nek uitsteken. De mensen van het Hippisch Centrum Exloo behoren tot die groep waar we met elkaar veel waardering voor mogen hebben.

Forever SFN en High Hopes SFN laten zich prominent zien

Datum: 10 mei 2021

Valkenswaard/Kronenberg - Er zijn door de Covid-19 pandemie nog vele beperkingen, maar langzamerhand worden er ook in de hippische sport weer wedstrijden georganiseerd. Publiek is begrijpelijkerwijze nog steeds niet welkom. Desondanks zijn er organisaties die de handschoen oppakken en er voor zorgen dat de ruiters en paarden weer in competitieverband de strijd met elkaar aan kunnen gaan.

The Dutch Masters en het Rotterdamse CHIO

Datum: 12 april 2021

Pesse (12 april 2021) - Het spijt ons meer dan we u kunnen zeggen dat u ook dit jaar geen uitnodiging van ons krijgt om aanwezig te zijn bij onze inmiddels traditionele ontmoetingen tijdens The Dutch Masters/Indoor Brabant en het CHIO Rotterdam.

Covid 19 pandemie

Datum: 12 april 2021

Pesse (12 april 2021) -Zoals het nu lijkt komt Jeroen Dubbeldam komend weekeinde in actie tijdens het CSI in het Belgische Lier. Hij neemt daar zowel Juwel SFN als Forever SFN mee naar toe.

Rhino pandemie

Datum: 12 april 2021

Pesse (12 april 2021) - Gelukkig zijn onze paarden niet besmet geweest met het Rhino-virus. Al onze paarden hebben de noodzakelijke entingen gekregen. 

Afscheid van Bert Wassenaar

Datum: 12 april 2021

Pesse (12 april 2021) - Tijdens de vergadering van RvC en directie nam Bert Wassenaar afscheid als lid van de RvC. Voorzitter Johan Lokhorst memoreerde dat Bert Wassenaar vanaf het eerste moment in 2006 betrokken is geweest bij het SFN.

Bestuursmutaties SFN II

Datum: 12 april 2021

Pesse (12 april 2021) - Tijdens de één na laatste vergadering van de RvC en directie heeft Henk Rottinghuis zijn functie als voorzitter van de directie neergelegd en nam Floris Deckers deze taak over. Deckers was tot dat moment voorzitter van de RvC en werd in deze functie opgevolgd door Johan Lokhorst.

Mutaties in bestuur en directie van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II)

Datum: 01 februari 2021

Binnen de bestuurlijke top van het SFN II zijn een aantal veranderingen opgetreden. Henk Rottinghuis heeft zijn taak als voorzitter van de directie met ingang van 31 december 2020 neergelegd. "Ik heb een aantal nieuwe werkzaamheden, die zeer veel tijd vragen, waardoor ik niet meer in staat ben om voldoende tijd vrij te maken om als voorzitter van de directie van het SFN II op te treden".

De zon roept

Datum: 01 februari 2021


(1 febr. 2021) - Zoals het nu lijkt gaan veel SFN-paarden deze maand richting de zon. Op diverse plaatsen in Spanje en Portugal zijn wedstrijden en de Nederlandse springruiters trekken gelijk trekvogels met hun paarden naar het zuiden.

Het jaar is goed begonnen

Datum: 01 februari 2021

(1 febr. 2021) - Afgelopen week namen Niels Kersten en High Hopes SFN deel aan wedstrijden in het Portugese Villamoura. Na tweemaal in een 1.35m. wedstrijd te zijn gestart vertrokken ze op zondagochtend in een 1.40m. wedstrijd. Deze wedstrijd werd direct op tijd verreden. De opbouw waarvoor Niels had gekozen werkte, want ze legden beslag op een keurige negende plek na een fraai foutloos parcours.

The Dutch Masters

Datum: 01 februari 2021

(1 febr. 2021) - Het spijt ons ten zeerste, maar wij zijn - net als die duizenden anderen - als publiek niet welkom op Indoor Brabant, of zoals het nu wordt genoemd The Dutch Masters.

Social Media

Datum: 01 februari 2021

Wij wijzen u er op dat we via de certificaathouders app zeer regelmatig filmpjes rondsturen, waarop u de verrichtingen van onze SFN paarden kunt volgen. Ook worden deze filmpjes geplaatst op onze Facebookpagina. Mocht u zich nog niet voor deze app hebben aangemeld dan kunt u dat nog steeds doen.

Nieuws

Super 1.55m ritten voor Forever SFN in Rome

Rome (29 mei 2021) - Het afgelopen weekeinde was de schitterende met pijnbomen omgeven piste Piazza…

Dennis van den Brink en Ileanne SFN rijden zich in de kijker

Kronenberg (23 mei 2021) - Afgelopen weekeinde wisten Dennis van den Brink en Ileanne SFN zich in…

Reis naar landenwedstrijd EK springruiters

Pesse (25 mei 2021) - In één van onze vorige nieuwsbrieven hebben wij melding gemaakt van ons…

Tom Martens en Watermill Art SFN werken rustig door

Kronenberg (13 mei 2021) - Eenzelfde compliment als we gaven aan de mensen van Exloo moeten we…

Dubbeldam met Juwel SFN goed bezig op CSI Exloo

Exloo (14 mei 2021) - Er worden gelukkig weer wedstrijden georganiseerd en het past ruiters en…

Forever SFN en High Hopes SFN laten zich prominent zien

Valkenswaard/Kronenberg - Er zijn door de Covid-19 pandemie nog vele beperkingen, maar…

The Dutch Masters en het Rotterdamse CHIO

Pesse (12 april 2021) - Het spijt ons meer dan we u kunnen zeggen dat u ook dit jaar geen…

Covid 19 pandemie

Pesse (12 april 2021) -Zoals het nu lijkt komt Jeroen Dubbeldam komend weekeinde in actie tijdens…