Archief 2012

Chantal Regter en Rapide Viando SFN winnen Grote Prijs van Wierden

Datum: 10 november 2012

Uiteindelijk bleken Chantal Regter en Rapide Viando SFN de snelsten van de negen combinaties die zich hadden geplaatst voor de barrage van de Grote Prijs van Wierden. 

Varanka SFN derde in Roosendaal

Datum: 24 december 2012

In de Grote Prijs van de Chrismas Jumping in hippisch centrum Den Goubergh te Roosendaal eindigden Tim Hendrix en Varanka SFN op de derde plaats.

Wij wensen u een zeer voorspoedig 2013!

Datum: 24 december 2012

Raad van Commissarissen, directie en allen die op welke wijze dan ook bij het SFN betrokken zijn wensen u een hele fijne Kerst en een in alle opzichten zeer voorspoedig 2013!

Utascha SFN en Dubbeldam zesde in GP La Coruna

Datum: 17 december 2012

Afgelopen weekeinde hebben Jeroen Dubbeldam en BMC Utascha SFN deelgenomen aan het internationale concours in het Noord Spaanse La Coruna.

SFN paarden hebben succesvol weekeinde achter de rug

Datum: 10 december 2012

Het afgelopen weekeinde kwamen maar liefst vijf SFN paarden aan de start van internationale wedstrijden. Bengel SFN met Chantal Regter en Aquila SFN met Nathalie van der Mei ...

Weekend vol oefenrondjes

Datum: 02 december 2012

Het afgelopen weekeinde kwamen Jeroen Dubbeldam en Chantal Regter niet in actie met de SFN paarden. Omzich op Indoor Twente ...

Chantal Regter foutloos met Bengel SFN

Datum: 18 november 2012

Chantal Regter heeft afgelopen weekeinde deelgenomen aan de wedstrijden in Saasveld.

Rapide Viando SFN en Chantal Regter schitteren in Assen

Datum: 14 november 2012

Het NIC Assen is het oudste internationale indoor concours van Nederland. Ooit gebinnen in de loodsen van de strokartonfabriek de Eendracht in Appingedam.

Jeroen Dubbeldam op dreef met BMC Zenith SFN

Datum: 11 november 2012

Jeroen Dubbeldam had BMC Zenith SFN meegenomen naar het internationale springconcours in het Italiaanse Verona. 

Chantal Regter en Bengel SFN lijken een koppel te gaan vormen

Datum: 10 november 2012

Tijdens het CSI Wierden nam Chantal Regter ook de zesjarige Bengel SFN mee. In de openingswedstrijd liep Bengel tegen een springfoutje aan, maar ...

Nathalie van der Mei en Aquila SFN van start in Wierden

Datum: 10 november 2012

Nathalie van der Mei en Aquila SFN gingen op vrijdag van start in de ZZ-wedstrijden die tijdens het CSI Wierden op het programma stonden. In de openingswedstrijd plaatsten zij zich eenvoudig voor de barrage.

Regter dik tevreden over Rapide Viando SFN

Datum: 04 november 2012

Rapide Viando SFN en Chantal Regter hebben afgelopen weekeinde deelgenomen aan het internationale concours in het Belgische Luik. 

Varanka SFN op de goede weg

Datum: 04 november 2012

Afgelopen weekeinde hebben Tim Hendrix en Varanka SFN deelgenomen aan internationale wedstrijden in het hippisch centum Magna Racinoin het Oostenrijkse Ebreichsdorf. 

Jeroen Dubbeldam op TV

Datum: 01 november 2012

Hedenochtend is een tv ploeg bij Jeroen Dubbeldam geweest voor opnames, die hedenavond worden uitgezonden.

Nathalie van der Mei naar derde plaats in Staphorst

Datum: 30 oktober 2012

Tijdens het indoor concours in Staphorst stond er vrijdagavond een wedstrijd voor ZZ ruiters op het programma en daarin gingen Nathalie van der Mei en Aquila SFN van start. 

Dubbeldam naar München en Regter naar Luik

Datum: 30 oktober 2012

Volgens de website van de KNHS neemt Jeroen Dubbeldam het komende weekeinde met BMC utascha SFN deel aan het internationale concours in München. 

Jeroen en Utascha SFN derde in WB Helsinki

Datum: 21 oktober 2012

Het lukte Jeroen Dubbeldam zondag net niet om met BMC Utascha SFN in de voetsporen te treden van Daniel Etter, Pius Schwizer en Christian Ahlmann. 

Dubbeldam wint met BMC Utascha SFN opening wereldbekerseizoen in Oslo

Datum: 14 oktober 2012

In Oslo werd de inmiddels traditionele aftrap gegeven voor het indoor wereldbeker seizoen, waarvan de finale volgend jaar april wordt verreden in Gothenburg. 

Beegien SFN en Aquila SFN op dreef in Assen

Datum: 14 oktober 2012

Op de eerste twee dagen van het NIC Assen was er alle ruimte voor de breedtesport en zowel Hester Klompmaker met Beegien SFN als Nathalie van der Mei met Aquila SFN hadden zich verzekeerd van een startplek in de klasse Z.

Dubbeldam wint ZZ springen in Nijkerk

Datum: 29 september 2012

Jeroen Dubbeldam heeft met BMC Zenith SFN afgelopen weekeinde deelgenomen aan het indoor concours in het Gelderse Nijkerk. 

Nieuws

Astrid Horn en Bert Romp overleden

In de afgelopen week kregen we berichten van 2 personen die zijdelings bij het SFN betrokken zijn geweest en die nu zijn overleden.

Iceman B SFN en Sleiderink presteren netjes op WK

Lanaken (16 sept. 2018) - De wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden op het domein Zangersheide in het Belgische Lanaken werden het afgelopen weekeinde verreden.

Even rust voor Eloma's Blue SFN

Pesse (19 aug. 2018) - Het zal de komende weken even rustig zijn rond onze schimmel Eloma's Blue SFN.

Sjaak Slederink en Iceman B SFN gekwalificeerd voor het WK

Ermelo (16 aug. 2018) - Op de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden heeft Iceman B SFN onder Sjaak Sleiderink zeer goed gepresteerd.

Iceman B SFN van start in halve finale van de Blom Cup

Pesse (6 aug. 2018) - Maandag 13 augustus gaan op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de KWPN Kampioenschappen echt van start, nadat komende vrijdag de Afstammelingenkeuringen zijn en vrijdag de Tuigpaardendag.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN tweemaal zevende

Mons Ghlin (8 juli 2018) - In het nabij het Belgische Bergen gelegen Mons Ghlin namen Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN deel aan een internationaal CSI2*.

SFN II heeft twee paarden aangekocht

De afgelopen tijd hebben de selecteurs van het SFN II diverse paarden gezien en getest en in twee gevallen hebben zij de directie geadviseerd om tot aankoop over te gaan.

Wout-Jan en Eloma's Blue SFN derde in Eindhovense Derby

Eindhoven (14 mei 2018) - Wout-Jan van der Schans leek als jonge ruiter in de eventinghoefslag van zijn vader Piet te stappen. De ervaringen die hij daarin heeft opgedaan komen hem nog steeds van pas als hij in een Derby-parcours van start gaat.

Nederlands Kampioenschap springen Mierlo

Het Nederlands Kampioenschap voor springruiters begon voor Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN op donderdag met een droomstart. Zenith sprong perfect, er was 100% controle en ze beëindigden deze eerste wedstrijd waarin de gevallen balken werden omgezet in strafseconden foutloos in de snelste tijd.

Dubbeldam en Zenith SFN van start op NK in Mierlo

Pesse (24 april 2018) - Komende donderdag barst in Mierlo weer de strijd los in het Nederlands Kampioenschap springen.