Archief 2017

Zenith SFN in actie in Genève

Datum: 11 december 2017

Geneve (9 dec. 2017) - Je mag het CHI van Genève om 2 redenen zonder meer één van de zwaarste indoor evenementen van het jaar noemen. In de eerste plaats maakt het deel uit van de Rolex Grand Slam, in de tweede plaats heeft het op zaterdag een wedstrijd open voor de tien beste ruiters van de wereld.

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Datum: 01 december 2017

Pesse (1 dec. 2017) - Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) is verheugd u mee te kunnen delen dat zij in staat is gesteld om het paard Zenith SFN aan te kopen. Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Datum: 13 november 2017

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.

Twee SFN paarden aan de start tijdens JIM

Datum: 31 oktober 2017

Maastricht (31 okt. 2017) - Het Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 12 november in het MECC.

Jeroen en Zenith SFN winnen wederom GP

Datum: 31 oktober 2017

Saint Lo (29 okt. 2017) - Tijdens de Grote Prijs van het CSI 3* in het Franse Saint Lo gingen 50 combinaties van start over de 1.50m. hoge hindernissen.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN in het Deense Herning

Datum: 24 oktober 2017

Wout-Jan van der Schans was afgelopen weekeinde actief in het Deense Herning en hij bracht daar Eloma's Blue SFN driemaal aan de start.

Zenith SFN op de goede weg terug

Datum: 18 september 2017

Donaueschingen (17 sept. 2017) - Afgelopen weekeinde gingen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN van start op het CSI in Donaueschingen. Op vrijdag plaatsten zij zich gemakkelijk voor de barrage van een 1.50m rubriek, die gold als kwalificatie voor de Grote prijs op zondagmiddag.

Ook Wout-Jan en Eloma's Blue SFN winnen

Datum: 04 september 2017

(Roosendaal, 3 sept. 2017) - In de Roelofsen Horsetrucks Prijs op het CSI2* concours dat op de terreinen van Den Goubergh in Roosendaal werd verreden waren Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN in een spannende barrage de winnaar.

Jeroen en Zenith SFN winnen GP Samorin

Datum: 04 september 2017

(Samorin, 3 sept. 2017) -In het Slowaakse Samorin wonnen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN zondagmiddag de Grote Prijs van dit 3*CSIO.

Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Datum: 25 augustus 2017

 

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum

 

 

Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

 

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Datum: 07 augustus 2017

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Datum: 07 augustus 2017

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.

Eloma's Blue SFN doet goede dingen

Datum: 13 juli 2017

Geesteren (9 juli 2017) - Op de terreinen die we nog altijd aanduiden met de naam 'Erve Mensman' werd afgelopen weekeinde het internationale CSI Twente verreden.

Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN

Datum: 13 juli 2017

De relatie tussen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN bevindt zich momenteel in een dip. De eerste die dat betreurt, laten we daar helder in zijn, is Dubbeldam zelf.

Iets bijzonders dat u niet mag missen

Datum: 26 juni 2017

Wij hebben in samenwerking met Van Lanschot de mogelijkheid gekregen dinsdag 10 oktober om 17.00 uur een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam, mede-certificaathouder van het SFN.

Moed blijven houden

Datum: 26 juni 2017

otterdam (25 juni 2016) - Blij en opgewekt verliet Jeroen Dubbeldam op zaterdag de ring, na een foutloze rit met Zenith SFN.

Jeroen en Zenith SFN op koers richting Rotterdam

Datum: 19 juni 2017

Treffen (18 juni 2017) - In het Oostenrijkse Treffen, de thuisbasis van Gaston Glock, werd het afgelopen weekeinde een CSI5* verreden, waarin ook Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN van start ging.

Eloma's Blue SFN kwam in Hoofddorp in actie

Datum: 19 juni 2017

Hoofddorp (18 juni 2017) - Na een paar jaar van afwezigheid is het Nationale concours hippique van Hoofddorp gelukkig terug op de agenda. Een evenement, dat op een paar onderbrekingen na, bijna zo oud is als de Haarlemmermeerpolder.

Jeroen met Zenith SFN in Rome

Datum: 30 mei 2017

Rome (26 mei 2017) - In de derde landenwedstrijd die in het kader van de FEI Nations Cup competitie afgelopen vrijdag in Rome werd verreden zat het 't Oranje kwartet mee, maar Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN tegen.

Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN naar Rome

Datum: 22 mei 2017

(21 mei 2017) - Bondscoach Rob Ehrens heeft besloten om komend weekeinde met het mogelijk sterkst mogelijke team aan de start te verschijnen van de FEI Nations Cup wedstrijd in Rome.

Nieuws

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…

Adreswijziging

Door verhuizing verandert met ingang van 3 april 2023 het postadres van het SFN II.

Iedereen die zich heeft aangemeld is welkom op Jumping Amsterdam

In tegenstelling tot andere jaren hebben we er in 2023 voor gekozen om u uit te nodigen met ons…