Archief 2019

De beste wensen van het SFN II

Datum: 24 december 2019

Pesse (24 dec. 2019) - Tegen het einde van het jaar bent u gewend om van ons als RvC en directie de beste wensen voor het nieuwe jaar te ontvangen. Ook dit jaar willen wij deze traditie in ere houden.

 

Het SFN II wenst u hele fijne Kerstdagen, een fantastische jaarwisseling en alle goeds voor u en allen die u lief heeft in 2020!

Jewel SFN en Iceman B SFN weer in opbouw

Datum: 23 oktober 2019

Weerselo (23 okt. 2019) - Sjaak Sleiderink is met zijn beide paarden Iceman B SFN en JewelSFN aan een mooie opbouw bezig. Deze week heeft hij getraind samen met onze selecteur Willy van der Ham en beide paarden oogden fris en fruitig en sprongen goed.

Jeroen en Forever SFN goed bezig

Datum: 23 oktober 2019

Weerselo (23 okt. 2019) - Jeroen Dubbeldam en Forever SFN blijven samen volop in training om de ruwe kantjes bij te schaven. "Ik had Forever SFN mee naar het CSI 2* in het Belgische Opglabbeek en in de Grote Prijs liep het niet helemaal lekker. Daarop besloot ik na twee foutjes te stoppen, om hem niet te forceren.

High Hopes SFN gaat naar Frank Schuttert

Datum: 23 oktober 2019

Pesse (23 okt. 2019) - Op advies van de selecteurs heeft de directie van het Spring Paardenfonds Nederland (SFN II) besloten om High Hopes SFN niet langer te laten rijden door Kevin Jochems.

High Hopes SFN komt in Waregem aan de start

Datum: 23 september 2019

(Pesse, 23 september 2019) - Kevin Jochems en High Hopes SFN gaan komend weekeinde van start op het CSI in het Belgische Waregem.

Ileanne SFN op WK in actie

Datum: 23 september 2019

(Lanaken, 22 sept. 2019) - Afgelopen weekeinde werd op het domein Zangersheide in Lanaken het Wereldkampioenschap voor 5-, 6- en 7-jarige springpaarden verreden. Ileanne SFN had zich met haar ruiter Dennis van den Brink op de KWPN Kampioenschappen voor deze mondiale titelstrijd weten te plaatsen.

Iceman B SFN, Juwel SFN en Ileanne SFN

Datum: 05 september 2019

Pesse (4 sept. 2019) -Nadat Sjaak Sleiderink Iceman B SFN en Juwel SFN aan de start had gebracht van de KWPN Kampioenschappen heeft hij de paarden nu even rust gegeven. "Ik rijd ze wel iedere dag, maar spring niet met ze. We maken lekkere buitenritten".

Kevin Jochems weer hersteld

Datum: 05 september 2019

Pesse (4 sept. 2019) - Kevin Jochems is weer hersteld van de val die hij in de tweede manche van de landenwedstrijd van Dublin maakte en waarbij hij een scheurtje in zijn sleutelbeen opliep.

Jeroen Dubbeldam en Forever SFN raken steeds meer op elkaar ingespeeld

Datum: 05 september 2019

(Humlikon, 1 sept. 2019) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan een CSI3* in het Zwitserse Humlikom.

Jeroen leert Forever SFN steeds beter kennen

Datum: 19 augustus 2019

Donaueschingen (19 aug. 2019) - Afgelopen weekeinde namen Jeroen Dubbeldam en Forever SFN deel aan het CSI van Donaueschingen. Jeroen bracht Forever tweemaal aan de start en was op de openingsdag in een 1.40m heel gemakkelijk foutloos.

Ileanne SFN heeft zich geplaats voor het WK

Datum: 19 augustus 2019

Ermelo (19 aug. 2019) - De KWPN Kampioenschappen voor 4-, 5-, 6- en 7-jarige springpaarden zijn achter de rug en Ileanne SFN heeft zich daar weten te plaatsen voor het WK Jong Springpaarden, dat van 18 t/m 22 september traditioneel op het domein Zangersheide in Lanaken wordt verreden.

Kevin Jochems en High Hopes SFN niet van start op KWPN Kampioenschappen

Datum: 12 augustus 2019

Pesse (12 aug. 2019) - Kevin Jochems is afgelopen vrijdag tijdens de Nations Cup wedstrijd in het Ierse Dublin met zijn paard Cristello ten val gekomen. Op de 3e hindernis van de driesprong (een oxer) ging de combinatie een halve galopsprong te vroeg weg.

Vier SFN paarden van start in de Blom Cup

Datum: 08 augustus 2019

Ermelo (8 aug. 2019) - Op dinsdag 13 augustus gaan op de terreinen van het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo de KWPN Kampioenschappen van start.

High Hopes SFN van start in Kronenberg

Datum: 08 augustus 2019

Kronenburg (4 aug. 2019) - In de voorbereiding op de KWPN Kampioenschappen voor 7-jarige paarden gingen Kevin Jochems en High Hopes SFN van start op het CSI in Kronenberg.

Jeroen en Forever SFN van start op CH Ommen

Datum: 08 augustus 2019

Stegeren (4 aug. 2019) - Om elkaar beter te leren kennen koos Jeroen Dubbeldam er voor om het Forver SFN van start te gaan op het 3* CSI Ommen.

Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) koopt ook de 7-jarige High Hopes

Datum: 24 juli 2019

Pesse (24 juli 2019) - Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft met Leon Thijssen overeenstemming bereikt over de aankoop van de 7-jarige ruin High Hopes SFN.

Forever SFN maakt indruk op eerste optreden met Jeroen

Datum: 22 juli 2019

(Veeningen, 22 juli 2019) - Met de aankoop door het SFN II van de negenjarige FFW88, die we hebben omgedoopt in Forever SFN, hopen we u weer regelmatig te kunnen informeren via onze Nieuwsbrieven. Natuurlijk kunnen we u actueel op de hoogte houden middels onze app voor de certificaathouders en hebben we onze facebookpagina waarop zeer regelmatig filmpjes te zien zijn van onze paarden. Wilt u zich nog aanmelden voor de app stuur dan s.v.p. even een e-mail aan info@melissen.net

Ileanne SFN doet het op CH De Wolden heel netjes

Datum: 22 juli 2019

(Veeningen/22 juli 2019) - De zesjarige Ileanne SFN ging onder Dennis van den Brink van start in de wedstrijden voor zesjarige springpaarden en presteerde netjes. In de openingswedstrijd bleven ze in beide fasen keurig foutloos, net als in de tweede wedstrijd.

Juwel SFN, Ileanne SFN en Iceman SFN goed in vorm

Datum: 22 juli 2019

(22 juli 2019) - Het is even rustig geweest met de Nieuwsbrieven van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II), omdat er weinig te melden viel. De paarden Juwel SFN, Ileanne SFN en Iceman SFN liepen allemaal netjes hun rondjes op kleinere wedstrijden voor vijf- en zesjarige paarden.

SFN II doet nieuwe aankoop

Datum: 06 juli 2019

Het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) heeft overeenstemming bereikt met mw. Mirjam Bierings uit het Brabantse Westerhoven over de aankoop van 75% in het paard FFW88 (Effe Wachten). Deze negenjarige zoon van Azteca VDL uit een moeder van Nonstop werd door Rob Heijligers succesvol in de springsport uitgebracht. Fokker van FFW88 is mw. Ied van Breukelen uit het Groningse Kornhorn.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…