Investeerders in het SFN bedankt!

  

Aken - Allereerst van harte gefeliciteerd met het succes van jullie toppaard en heel hartelijk dank aan alle certificaathouders. Jullie hebben het met elkaar mogelijk gemaakt dat het Springpaarden Fonds Nederland er is gekomen. Daarmee hebben jullie het mogelijk gemaakt dat SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam in de van geschiedenis doordesemde piste van de Aachener Soers voor Nederland hippische geschiedenis met hoofdletters hebben kunnen schrijven!

 

Dit alles dankzij het feit dat sportief rendement door allen die bij het SFN betrokken zijn belangrijker wordt gevonden dan het financieel rendement, waardoor opnieuw dubbel goud mogelijk is gebleken. Alle bij het SFN betrokkenen zijn in de allereerste plaats supporter van de springsport. Dankzij jullie, de certificaathouders van het SFN, heeft het SFN nu al meer voor de Oranje springequipe kunnen betekenen dan de oprichters van het SFN voor ogen mocht staan. Nooit gedacht of verwacht, zelfs nimmer durven dromen, dat die rol zou kunnen gaan transformeren tot een hoofdrol!

De successen van SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam hebben de selecteurs, de Raad van Commissarissen en de directie gesterkt in de juistheid van hun vorig jaar genomen beslissing om dit fenomenale paard te behouden voor Dubbeldam tot en met de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

 

De RvC en de directie van het SFN werken momenteel hard om het SFN een vervolg te geven in een SFN II. Mede omdat gebleken is dat de formule van het springpaardenfonds werkt. Zeer deskundige en gemotiveerde selecteurs vormen de basis van het huidige SFN. De successen zoals nu beleefd geven iedereen de energie om dit initiatief, dat zo belangrijk is geworden voor de prestaties van de Nederlandse springtop, voort te zetten. Zij allen willen die rol ook binnen het SFN II gaan invullen in de hoop en verwachting dat het SFN II ook in de verdere toekomst die ondersteunende rol voor de Nederlandse springsport kan blijven vervullen. Wij hopen dat dit ook voor veel certificaathouders zal gelden.

 

Met vriendelijke ruitergroeten,

 

Henk Rottinghuis (voorzitter directie) en Jacob Melissen (directie)

Nieuws

IJsselmuiden was eerste test voor Jeroen met Juwel SFN

IJsselmuiden (8 okt. 2020) - Er is niet heel veel te melden over de SFN paarden. Ze worden rustig…

Sjaak Sleiderink zet punt achter zijn carrière als professioneel ruiter

Deldenerbroek (28 sept. 2020) - In de afgelopen week hebben Sjaak Sleiderink en zijn zakenpartner…

SFN Paarden volop in actie

(13 sept. 2020) - Het afgelopen weekeinde kwam een drietal SFN-paarden in actie.

Jeroen en Forever SFN steeds beter op elkaar ingespeeld

Praag (23 aug. 2020) - Afgelopen weekeinde stond in Praag de eerste Nations Cup wedstrijd in…

Het zat voor het SFN niet mee op de KWPN Kampioenschappen

(19 aug. 2020) -Valkenswaard - Sjaak Sleiderink en Juwel SFN begonnen sterk aan het KWPN…

Jeroen in vorm met Forever SFN

(16 aug.2020) Riesenbeck - Jeroen Dubbeldam nam afgelopen weekeinde met Forever SFN deel aan een…

Bijna 500 jonge springpaarden aan de start van de Blom Cup

Voor de Blom Cup, die op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus wordt verreden op de…

NK springruiters eclatant succes

Kronenberg (9 aug. 2020) -De Nederlandse titelstrijd is voor de springsport en voor de organisatie…