Kerstwens

Terugkijkend op het jaar 2015 kunnen we dat alleen doen met een mengeling van tegengestelde emoties. En steeds weer strijden vreugde en verdriet om voorrang. Het door de gehele hippische wereld en door het SFN in het bijzonder betreurde overlijden van Gerrit Jan Swinkels enerzijds en de door diezelfde hippische wereld en het SFN in het bijzonder bejubelde successen van SFN Zenith N.O.P. onder Jeroen Dubbeldam anderzijds.

 

Wij, de Raad van Commissarissen en de Directie van het SFN, putten uit die tegengestelde emoties positieve krachten. Gerrit Jan zijn ambitie was om na het bestaande SFN door te gaan met het SFN II. Dat sprak hij uit nadat Jeroen Dubbeldam in Caen naast het teamgoud ook het individuele goud had weten te veroveren. De ambitie van Gerrit Jan willen wij in 2016 waar maken, ook omdat duidelijk is geworden dat de formule van het SFN haar waarde voor de Nederlandse springsport ondubbelzinnig heeft bewezen.

Wij moeten tot de conclusie komen dat de hippische sport en de wereld die haar omringt nog steeds niet de waardering krijgt die haar in onze ogen toekomt van de "buitenwereld". Dat bleek ondubbelzinnig op het NOS/NOC*NSF Sportgala, toen het gouden kwartet van het EK in Aken alsmede de dubbele gouden winnaar Jeroen Dubbeldam werden gepasseerd.

Het is mede aan het SFN om in de toekomst een ondersteunende rol te blijven spelen, om op die wijze een bijdrage te leveren aan de successen van de Nederlandse springruiters. Niet alleen om via de weg van de geleidelijkheid die waardering bij buitenstaanders af te dwingen, maar ook om de gehele "BV Nederland Paardenland" steeds opnieuw in het brandpunt van de belangstelling te houden.

 

In de overtuiging dat u als certificaathouder van het SFN I onze ambitie mee wilt helpen waarmaken binnen de kaders van het SFN II (en velen van u hebben ons dat gelukkig reeds laten weten!) wensen wij u hele fijne kerstdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2016!

 

Raad van Commissarissen

Floris Deckers, voorzitter

Johan Lokhorst

Bert Wassenaar

 

Directie

Henk Rottinghuis, voorzitter

Jacob Melissen

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…