Afscheid van Bert Wassenaar

Pesse (12 april 2021) - Tijdens de vergadering van RvC en directie nam Bert Wassenaar afscheid als lid van de RvC. Voorzitter Johan Lokhorst memoreerde dat Bert Wassenaar vanaf het eerste moment in 2006 betrokken is geweest bij het SFN.

 

"Zijn inbreng binnen de RvC richting directie was altijd positief ondersteunend en Bert had steeds een open oog voor de sportieve waarden waarvoor het SFN in eerste instantie is bedoeld". Daarnaast haalde Lokhorst herinneringen op aan de bezoeken die we als SFN'ers mochten brengen aan het Koninklijk Staldepartement. "Twee bezoeken die bij vele van onze certificaathouders in het geheugen gegrift staan". Daarbij doelde Lokhorst op een bezoek aan het staldepartement in vol bedrijf op de derde dinsdag in september, en vervolgens op een bezoek waarbij onze certificaathouders een meer dan fantastische rondleiding kregen door het complex. "Uit het gegeven dat je ja kon zeggen tegen het lidmaatschap van de RvC proefden wij ook een beetje een koninklijke goedkeuring voor het SFN", aldus Lokhorst.

 

Als dank voor al zijn onbaatzuchtige werkzaamheden heeft Bert Wassenaar een bronzen beeldje van een vrij springend paard ontvangen gemaakt door de Dwingelose beeldhouwer Willem Bezemer.

 

"Naast de mooie woorden van dank die ik tijdens de laatste vergadering mocht ontvangen van Johan wil ik jullie ook langs deze weg hartelijk danken voor de immer plezierige samenwerking en het mooie beeld dat ik als aandenken mocht ontvangen. Waar bij de totstandkoming van het SFN er her en der nog twijfels waren over het concept, heeft het SFN (zowel I als nu II) zich inmiddels ruimschoots bewezen als een waardevolle investeerder in het beschikbaar maken en houden van top springpaarden voor Nederlandse springruiters op het hoogste niveau. Dit kon worden bereikt door de grote inzet en betrokkenheid van de selecteurs, ruiters, certificaathouders en directie en de waardevolle financiële en secretariële ondersteuning, met als belangrijkste opbrengst een prachtig sportief rendement. Het was een genoegen om daar een steentje aan bij te dragen", aldus Bert Wassenaar.

Nieuws

Super 1.55m ritten voor Forever SFN in Rome

Rome (29 mei 2021) - Het afgelopen weekeinde was de schitterende met pijnbomen omgeven piste Piazza…

Dennis van den Brink en Ileanne SFN rijden zich in de kijker

Kronenberg (23 mei 2021) - Afgelopen weekeinde wisten Dennis van den Brink en Ileanne SFN zich in…

Reis naar landenwedstrijd EK springruiters

Pesse (25 mei 2021) - In één van onze vorige nieuwsbrieven hebben wij melding gemaakt van ons…

Tom Martens en Watermill Art SFN werken rustig door

Kronenberg (13 mei 2021) - Eenzelfde compliment als we gaven aan de mensen van Exloo moeten we…

Dubbeldam met Juwel SFN goed bezig op CSI Exloo

Exloo (14 mei 2021) - Er worden gelukkig weer wedstrijden georganiseerd en het past ruiters en…

Forever SFN en High Hopes SFN laten zich prominent zien

Valkenswaard/Kronenberg - Er zijn door de Covid-19 pandemie nog vele beperkingen, maar…

The Dutch Masters en het Rotterdamse CHIO

Pesse (12 april 2021) - Het spijt ons meer dan we u kunnen zeggen dat u ook dit jaar geen…

Covid 19 pandemie

Pesse (12 april 2021) -Zoals het nu lijkt komt Jeroen Dubbeldam komend weekeinde in actie tijdens…