Jeroen Dubbeldam boekt 'zege' met Forever SFN

 

Vragender (23 mei 2020) - Op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender is bewezen dat paardensport oefenspringen onder de geldende regels van de Covid-19-bestrijding gehouden kan worden.

 

Afgelopen zaterdag werd voor het eerst sinds de lock down oefenspringen georganiseerd voor een kleine groep ruiters op persoonlijke uitnodiging, zonder publiek. Drieëntwintig professionals, waaronder Jeroen Dubbeldam en Dennis van den Brink, brachten bijna honderd paarden mee en sprongen van 11.00 uur tot 17.30 uur in de klassen B t/m 1.40m. De foutloze combinaties mochten van start in de ingebouwde barrage.

 

Als er, volgens de organiserende club, één 'grote winnaar' van de dag genoemd mocht worden, dan is dat Olympisch-, wereld- en Europees kampioen Jeroen Dubbeldam, die als enige van de drie foutloze 1.40m-combinaties een barrage reed. Nadat hij deze ook foutloos afsloot met Forever SFN reed hij een heuse 'ereronde' met de vuist omhoog, onder toeziend oog van collega ruiters en organisatie.

 

Dit oefenspringen was in minder dan een week op poten gezet door springamazone Micky Morssinkhof, Melvin Greveling en het PSC Team. Het initiatief werd met open armen ontvangen door de ruiters, die al een paar maanden thuis moesten trainen. Gastvrouw mevrouw Nory Morssinkhof had de locatie volgens de laatste regels ingericht, inclusief bewegwijzering, anderhalve meter stickers en ontsmettende handzeep. De gastvrouw verwelkomde de deelnemers en hun grooms buiten met gratis koffie, thee, broodjes en kruidkoek.

 

Opvallend was de professionaliteit van alle aanwezigen, die graag een vervolg op dit initiatief willen zien. Dat vervolg staat gepland op woensdag 10 juni vanaf 10.00 uur en het oefenspringen is opengesteld voor iedereen.

 

Ook Dennis van den Brink bleef met Ileanne SFN foutloos en daarvan hebben we videobeelden die op onze Facebook pagina te zien zijn.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…