Jeroen op dreef met Forever SFN in Lier

 Lier (4 juli 2020) -Jeroen Dubbeldam greep de mogelijkheid aan om weer naar een internationale wedstrijd te kunnen. Afgelopen weekeinde stond er een CSI2* in het Belgische Lier op het programma en was De Azelhof het decor.

 

Op donderdag gingen Jeroen en Forever SFN van start  in een 1.45m wedstrijd, samen met 80 andere combinaties. Deze wedstrijd werd direct op tijd verreden. Ze bleven bleef en eindigden als 21ste.


Op vrijdag gingen er in het 1.40m maart liefst 119 combinaties van start. "Ik wilde een rustige rit rijden", stelde Jeroen na afloop, en dat deed hij ook. Opnieuw bleven ze foutloos en eindigden halverwege het veld op de 57ste plek.


Op zaterdag stond de finale van de 1.40m rubrieken op het programma en daarin gingen maar liefst 98 combinaties van start. 25 Combinaties bleven foutloos, waaronder wederom Jeroen en Forever SFN. In de barrage ondernam Jeroen een ultieme poging om een snelle rit neer te zetten. Dat lukte ook, want hun tijd bedroeg 30.91 sec., terwijl de winnaar slechts iets meer dan een volle seconde sneller was. Helaas kregen ze na een wending naar rechts een lichte fout, waardoor ze uiteindelijk als 21ste eindigden.


Het commentaar van Jeroenna afloop van drie dagen internationale sport: "Forever SFN sprong dit weekeinde heel goed. Ik ben er blij mee!".        

 

Op onze Facebookpagina vindt u enkele filmpjes.

Nieuws

Mutaties in bestuur en directie van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II)

Binnen de bestuurlijke top van het SFN II zijn een aantal veranderingen opgetreden. Henk…

De zon roept

(1 febr. 2021) - Zoals het nu lijkt gaan veel SFN-paarden deze maand richting de zon. Op diverse…

Het jaar is goed begonnen

(1 febr. 2021) - Afgelopen week namen Niels Kersten en High Hopes SFN deel aan wedstrijden in het…

The Dutch Masters

(1 febr. 2021) - Het spijt ons ten zeerste, maar wij zijn - net als die duizenden anderen - als…

Social Media

Wij wijzen u er op dat we via de certificaathouders app zeer regelmatig filmpjes rondsturen, waarop…