Corona en kampioenschappen

Pesse (27 juli 2020) - Het Covid-19 virus blijft de gemoederen bezig houden en er zijn daardoor nog vele zaken onzeker. De vraag is hoe de Nederlandse Kampioenschappen voor springruiters verreden gaan worden. Deze staan nu gepland voor 6 t/m 9 augustus op het Hippisch Centrum De Peelbergen.

 

 

Hetzelfde geldt voor de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden (de Blom Cup), die van 17 t/m 19 augustus worden verreden op de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard. Hiervoor zijn de paarden Juwel SFN, Iceman B SFN en Ileanne SFN ingeschreven. Door de Corona crisis is publiek welkom, maar zij moeten zich vooraf aanmelden. Het lijkt zeer waarschijnlijk dat de wedstrijden live via internet te volgen zijn. Wij zullen u zodra de startlijsten bekend zijn zo volledig mogelijk proberen te informeren.

 

Het leek aanvankelijk zeker dat de Wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden van 16 t/m 20 september op het domein Zangersheide in het Belgische Lanaken door zouden gaan. Maar het kan heel goed dat, nu de Belgische regering heeft besloten dat publiek niet meer welkom is bij sportwedstrijden, dat dit WK geschrapt wordt. Indien er meer over bekend wordt dan zullen wij u zo snel mogelijk informeren. 

 

Nieuws

Mutaties in bestuur en directie van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II)

Binnen de bestuurlijke top van het SFN II zijn een aantal veranderingen opgetreden. Henk…

De zon roept

(1 febr. 2021) - Zoals het nu lijkt gaan veel SFN-paarden deze maand richting de zon. Op diverse…

Het jaar is goed begonnen

(1 febr. 2021) - Afgelopen week namen Niels Kersten en High Hopes SFN deel aan wedstrijden in het…

The Dutch Masters

(1 febr. 2021) - Het spijt ons ten zeerste, maar wij zijn - net als die duizenden anderen - als…

Social Media

Wij wijzen u er op dat we via de certificaathouders app zeer regelmatig filmpjes rondsturen, waarop…