Iceman B SFN en Ileanne SFN maken indruk

Kronenberg (25 juli 2020) - Tijdens wedstrijden voor 7-jarige springpaarden hebben gedurende de drie dagen dat deze wedstrijden werden verreden zowel Iceman B SFN als Ileanne SFN indruk gemaakt.

 

 

Dennis van den Brink stuurde op de eerste dag Ileanne naar de vierde plek, in een veld van ruim 50 deelnemers. Het was een twee fasen parcours waarin Dennis na een foutloze eerste fase een vlotte foutloze tweede fase reed. Op de tweede dag noteerden ze een springfout in de eerste fase. De finale werd verreden met een barrage en daarin legde Dennis - wederom dubbel foutloos - beslag op de derde plek.


Voor Willem Greve was het zijn eerste wedstrijd met Iceman. Op donderdag bleven ze in de eerste fase foutloos, maar liepen in de tweede fase tegen een springfoutje aan, waardoor ze halverwege het klassement te vinden waren. Op vrijdag bleven ze in beide fasen gemakkelijk foutloos en eindigden met een mooie 14de plaats net buiten het prijzengeld. Op zaterdag wisten Willem en Iceman zich door een springfout net niet voor de barrage te plaatsen en legden ze met vijf strafpunten beslag op de 18de plaats.

 

Nieuws

Mutaties in bestuur en directie van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II)

Binnen de bestuurlijke top van het SFN II zijn een aantal veranderingen opgetreden. Henk…

De zon roept

(1 febr. 2021) - Zoals het nu lijkt gaan veel SFN-paarden deze maand richting de zon. Op diverse…

Het jaar is goed begonnen

(1 febr. 2021) - Afgelopen week namen Niels Kersten en High Hopes SFN deel aan wedstrijden in het…

The Dutch Masters

(1 febr. 2021) - Het spijt ons ten zeerste, maar wij zijn - net als die duizenden anderen - als…

Social Media

Wij wijzen u er op dat we via de certificaathouders app zeer regelmatig filmpjes rondsturen, waarop…