Gerrit Jan Swinkels benoemd tot directielid Springpaarden Fonds Nederland

 

Pesse, 21 november 2007. De Raad van Commissarissen van Springpaarden Fonds Nederland heeft Gerrit Jan Swinkels (60) benoemd tot directielid van Springpaarden Fonds Nederland. Met het toetreden van Swinkels is het aantal directieleden op het in het prospectus genoemde aantal van drie gebracht. Naast Swinkels bestaat de directie van het Springpaarden Fonds Nederland uit Mr. Erik de Boer en Jacob Melissen.

 

Gerrit Jan Swinkels heeft in hippische kringen vooral bekendheid als bestuurslid, onder meer de laatste vijf jaar als voorzitter van de Stichting Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant. Daarnaast is Swinkels voorzitter van de overkoepelende organisatie van internationale concoursgevende verenigingen en voorzitter van de commissie die de Ruiter van het Jaar kiest.

 

Van 1974 tot en met 1998 maakte Swinkels deel uit van de gemeenteraad van Best, waarin hij vanaf 1982 tot en met 1998 wethouder was. Swinkels is onder andere directeur van enkele begraafplaatsen en crematoria en directeur van twee beleggingsmaatschappijen. Zijn belangrijkste nevenfuncties zijn het onafhankelijke voorzitterschap van de SER-Brabant, president-commissaris van de Brabantse herstructureringsmaatschappij voor bedrijventerreinen, adviseur en commissaris van WSD Holding (sociale werkvoorziening) en het voorzitterschap van het Sint Odulphusgilde te Best.
 
Met de benoeming van Swinkels is de directie van het Springpaarden Fonds Nederland op sterkte en heeft het vanuit hippisch perspectief een aanzienlijke versterking ondergaan.

 

Perscontacten Springpaarden Fonds Nederland:


Marloes Vollenbroek
Telefoon +31 (0)73 548 32 29; mobiel + 31 (0)6 2242 94 37
E-mail m.vollenbroek@vanlanschot.com

 

Jacob Melissen
Telefoon +31 (0)528 24 19 19; mobiel + 31 (0)6 54 22 02 46
E-mail info@melissen.net; fax + 31 (0)528 24 19 00

Nieuws

Astrid Horn en Bert Romp overleden

In de afgelopen week kregen we berichten van 2 personen die zijdelings bij het SFN betrokken zijn geweest en die nu zijn overleden.

Iceman B SFN en Sleiderink presteren netjes op WK

Lanaken (16 sept. 2018) - De wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden op het domein Zangersheide in het Belgische Lanaken werden het afgelopen weekeinde verreden.

Even rust voor Eloma's Blue SFN

Pesse (19 aug. 2018) - Het zal de komende weken even rustig zijn rond onze schimmel Eloma's Blue SFN.

Sjaak Slederink en Iceman B SFN gekwalificeerd voor het WK

Ermelo (16 aug. 2018) - Op de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden heeft Iceman B SFN onder Sjaak Sleiderink zeer goed gepresteerd.

Iceman B SFN van start in halve finale van de Blom Cup

Pesse (6 aug. 2018) - Maandag 13 augustus gaan op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de KWPN Kampioenschappen echt van start, nadat komende vrijdag de Afstammelingenkeuringen zijn en vrijdag de Tuigpaardendag.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN tweemaal zevende

Mons Ghlin (8 juli 2018) - In het nabij het Belgische Bergen gelegen Mons Ghlin namen Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN deel aan een internationaal CSI2*.

SFN II heeft twee paarden aangekocht

De afgelopen tijd hebben de selecteurs van het SFN II diverse paarden gezien en getest en in twee gevallen hebben zij de directie geadviseerd om tot aankoop over te gaan.

Wout-Jan en Eloma's Blue SFN derde in Eindhovense Derby

Eindhoven (14 mei 2018) - Wout-Jan van der Schans leek als jonge ruiter in de eventinghoefslag van zijn vader Piet te stappen. De ervaringen die hij daarin heeft opgedaan komen hem nog steeds van pas als hij in een Derby-parcours van start gaat.

Nederlands Kampioenschap springen Mierlo

Het Nederlands Kampioenschap voor springruiters begon voor Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN op donderdag met een droomstart. Zenith sprong perfect, er was 100% controle en ze beëindigden deze eerste wedstrijd waarin de gevallen balken werden omgezet in strafseconden foutloos in de snelste tijd.

Dubbeldam en Zenith SFN van start op NK in Mierlo

Pesse (24 april 2018) - Komende donderdag barst in Mierlo weer de strijd los in het Nederlands Kampioenschap springen.