Zenith SFN in de race voor verkiezing KWPN Paard van het Jaar 2014

(22 dec. 2014) - Aan het einde van ieder jaar zijn er allerlei verkiezingen en Jeroen Dubbeldam heeft vorige week een hele mooie titel weten te verwerven: de Reem Acra Athlete of the Year Award, die aan hem werd overhandigd op de General Assembly van de FEI.

 

Ook een mooie opsteker voor Jeroen is ook de Zapp Sporter van het Jaar Award, die hij voorafgaand aan het NOS-NOC*NSF sportgala kreeg overhandigd. Daarnaast veroverde het gouden springteam van het WK 2014 in Caen de RTL Publieksprijs. Dubbeldam eindigde hierin als derde, achter Arjen Robben met 32.9% van de stemmen en Epke Zonderland met 29.3% van de stemmen, terwijl Jeroen 21.1% van de stemmen wist te verzamelen.

 

Zenith SFN, die Jeroen, het SFN en Nederland de gouden medailles bracht, is nog zonder Award. Daar kan verandering in komen en wel in de verkiezing KWPN Paard van het Jaar. Op de website van het KWPN http://www.kwpn.nl/  staan de namen van 12 paarden, met de motivatie waarom, die voor deze titel genomineerd zijn. U kunt tot 5 januari uw stem uitbrengen. Naast Zenith SFN zijn dat de WEG paarden VDL Bubalu, Arlando NH N.O.P., Jerich Parzival N.O.P., Valegro en Vira. Breng uw stem vandaag nog uit op Zenith SFN!

 

Nieuws

Astrid Horn en Bert Romp overleden

In de afgelopen week kregen we berichten van 2 personen die zijdelings bij het SFN betrokken zijn geweest en die nu zijn overleden.

Iceman B SFN en Sleiderink presteren netjes op WK

Lanaken (16 sept. 2018) - De wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden op het domein Zangersheide in het Belgische Lanaken werden het afgelopen weekeinde verreden.

Even rust voor Eloma's Blue SFN

Pesse (19 aug. 2018) - Het zal de komende weken even rustig zijn rond onze schimmel Eloma's Blue SFN.

Sjaak Slederink en Iceman B SFN gekwalificeerd voor het WK

Ermelo (16 aug. 2018) - Op de KWPN Kampioenschappen voor jonge springpaarden heeft Iceman B SFN onder Sjaak Sleiderink zeer goed gepresteerd.

Iceman B SFN van start in halve finale van de Blom Cup

Pesse (6 aug. 2018) - Maandag 13 augustus gaan op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de KWPN Kampioenschappen echt van start, nadat komende vrijdag de Afstammelingenkeuringen zijn en vrijdag de Tuigpaardendag.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN tweemaal zevende

Mons Ghlin (8 juli 2018) - In het nabij het Belgische Bergen gelegen Mons Ghlin namen Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN deel aan een internationaal CSI2*.

SFN II heeft twee paarden aangekocht

De afgelopen tijd hebben de selecteurs van het SFN II diverse paarden gezien en getest en in twee gevallen hebben zij de directie geadviseerd om tot aankoop over te gaan.

Wout-Jan en Eloma's Blue SFN derde in Eindhovense Derby

Eindhoven (14 mei 2018) - Wout-Jan van der Schans leek als jonge ruiter in de eventinghoefslag van zijn vader Piet te stappen. De ervaringen die hij daarin heeft opgedaan komen hem nog steeds van pas als hij in een Derby-parcours van start gaat.

Nederlands Kampioenschap springen Mierlo

Het Nederlands Kampioenschap voor springruiters begon voor Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN op donderdag met een droomstart. Zenith sprong perfect, er was 100% controle en ze beëindigden deze eerste wedstrijd waarin de gevallen balken werden omgezet in strafseconden foutloos in de snelste tijd.

Dubbeldam en Zenith SFN van start op NK in Mierlo

Pesse (24 april 2018) - Komende donderdag barst in Mierlo weer de strijd los in het Nederlands Kampioenschap springen.